Zuzuu Zagrozunannesi ben bir hafta geriden gidiyorum acaba diğer annelerin haftalarıyla uyumlu mu gidiyor diye merak etmiştim sadece 😏🙃😉
Zuzuu 3melekannesi aysenturna Melegimveben Benim geç döllenmeden dolayı bir hafta geri gidiyor 8+3 ken gittiğimde 1.5 cm dedi normal mi sizce?
aysenturna Dun 9+3 tum doktor 4 cm olmus dedi ama ultrason kagidinda 2.81mm yaziyordu. Ellerini kollarini oyle guzel hareket ettiriyordu ki bir ara resmen ziplamaya basladi insan o an gercekten anne olmanin guzelligini anliyor 💙🤰😍
Melegimveben Zuzuu bilmiyorum valla kuzum ben 8+2 de gittiğimde 2cm olmuştu bebekten bebeğede değişiyordur belki🤔
0114 Zuzuu normal benimki 8 haftalıkken 2 cm di doktorum boyu uzun olacak normalde 1.5 cm olması gerekiyor demişti
Zuzuu Melegimveben aysenturna 0114 o zaman normalmış hatta doktorum ayaklarını oynatmaya başlamış dedi ama ben bir hafta geç gittiği için fazlaya çıkar mı acaba diye evham yaptım bir sonraki kontrolde anlayacağız inşallah hatta progestan iğneyi kesti ve hapıda günde bir taneye çekti artık düşük tehlikesi yok falan diye ama işte daha önceden düşüğümde olduğu için stres yapıyorum kusuruma bakmayın 🤗