Mavilianne Linatosun Carsamba gidicem 😂 bugun kendimi yordum yürüdüm falan ama bakalım 2 gündür kasılma var gelseler artık 🙈
Linatosun Mavilianne kasılma nasıl oluyor kuzu ben hissediyormuyum bilmiyorum anlayamıyorum hala bugün baya yürüdüm vajen dudakları.kopacak sanki mandalla sıkmışlar sanki
Linatosun Mavilianne Benimde sert oluyor o zaman ama adet agrisi gibi bişe hiç hissetmiyorum dün gecede böbrek ağrısı gni agri var di belimde
Fatiheren_61 Ayzaninannesi yok canım ağrı falan kasılma mı toplanma mı neyse artık ondan çok oluyor karnım şekilden şekile giriyor bu da nefes almamı zorlaştırıyor .
Mavilianne Linatosun Bilmiyorum ki 😂 çatı muayenesi olmadım daha carsamba gidicem bakalım olursa haber veririm 🙉
Anne6161amine Aysun0101 hissediliyo gögüslr göbek arası boş oluyo karın aşagıya düşüyo ve alt taraf basınç oluyo
Linatosun Mavilianne Çarşamba bende gidicem 39 haftalık oluyoruz akşam 5 buçukta tekrar çatı muayenem.var benim darsa sezeryan günü konusacaz
Pnr347 Nero1633 Canım benim de 20 ekim gözüküyor hesaba göre. Senin sezeryan mı normal olarak hesaba göre mi 20 ?
Akfth 37+0 Karnim asagiya dustu denemez ama cok asagilarda hisseiyirum diguracam sanki yurumek zor oturup kalkmak aci veriyo yatakta dönmek izdirap nezmana kadar bole giderim bilmiyorum Karnim tas gibi kasiliyor ben bekliyorum arrik ama gelirmi bilmem 3. Gebeligim diger ikisinde sancim gelmedi suyum gelerek gitmistim suniyle dogum yapmistim Dua edin sizde kendi sancim gelsin bunda suniyi yasamak istemiyorum Korku stres pskolojim bozuk sanki ilk defa dogurcam
Mavilianne Linatosun hayırlısı olsun inşaAllah canım hakkında sende hiç belirti yok mu sancı kasılma bel ağrısı çatı ağrısı falan
Linatosun Kız diyorum.ya sertlik oluyor kendimi sıcak suya atiyorum çatı ağrım hep var.dis dudakları sanki.mandalla tutturmuslar belimde böbrek ağrısı gni bı agri var ve 10 gün öncede sümüksü mukus geldi ama çatı.muayenemde açıklık falan bişe yoktu.nst te sancı 20 yi zor goruyordu