Susam05 Fatiheren_61 38+6 dayız. Her Ağrıyı doğuruyorum sanıyorum artık istediği zaman gelebilir😌doktor sezaryen günü vermicem zaten doğurursun dedi ama son 1 hafta🤔 Deniz oğlan gelecek inşallah❤️ Her şeyimiz hazır bekliyoruz tospiriği 🧿
Fatmadmir Fatiheren_61 benimde ekim sonu dedi doktorumuz hazirliklarimiz bitti sayilir benim cantam hazir degil bir tek ev temizligi yapiyorum insallah biter 😂dger hersyimiz odamiz filan hazir rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepimize sag saglim kavusalm 🤲
Canogul Derya0707 bizde 19 ekim diye konuştuk inşallah hayırlısıyla sagsaglim gelsinler sagsaglim kurtulup kucağımiza alalım yavrularımızı 🤲🤲🤲🤲🤲
Misskokulumm Fatiheren_61 37+0 dan herkese merhaba 🙋♀️🤗 hastane çantamız hazır her şeyimiz hazır yiğit Ali'mizi bekliyoruz ❣🧿
Elif_murat hedo hem de çok sabırsızca 😍😍 hafiflemek istiyorum, bacak ağrılarım, çatı ağrısı dinsin istiyorum 🙈🙈
Defnes 37+5 benim 4 ekime randevu aldık hazır sayılırız ikinci kızım olacak en çok kızımın kardeşini karşılamasını merak ediyorum 🤗 birde bebeğim doğum kanalına yerleşmiş çok kasık ağrım oluyo sizinde öylemi
Fatiheren_61 Defnes aynen. Benim de bir oğlum var Hergün soruyor kaç gün kaldı diye .ilk zamanlar kimse gelmesin sadece ben seveyim diyor 😂
Happy12 Fatiheren_61 herşeyimiz tam 😅 çantamız eşyalarımız özelliklede anne ve baba olarak biz hazırız 💁🏼♀️🤲 ekim 16. Dedik ama doğum tarihi belki bi hafta daha erken alınabilir 🤭 adımızda duru berra olucak 🤗🥰hayırlısıyla doğsunlar inş 🙏♥️🥰
Fatmadmir Fatiheren_61 temizlikleride yaptikmi tamam dir 😅halilar filan gtti yikanmaya is cok 🤦♀️bnm ekim sonu ama insan korkuyor her ihtimale karsi hazir olmakda fayda var cnm sen kac haftaliksin ☺