gurcem Arkdaslar bu haftaya kadar bu durumla karsılasmamıstım ama artk bacaklarıma uyurken ya da sabah uyanırken uzun surelı kramplar gırıyor ne onerırsınız
seymakumatarnsf gurcem Sade soda içiyor musun canım? Ben hamileliğimin başından beri düzenli olarak içiyorum. Günde 2 tane içiyorum. Hiç krampım olmadı bu zamana kadar. 36. Haftamdayım☺️
EbruCnr gurcem magnezyum eksikliğinden oluyor canım. İlk hamileliğimde ilerleyen haftalarda bendede olmuştuki gece ağlayarak uyandığımı hatırlarım. Okadar kötüydü. Doktorum suda eriyen mazgezyum tabletlerden verdi ve kabak çekirdeği yiyebilirsin
Misskokulumm gurcem cnm bir şey sorcam kramp dediğin tam olarak nasıl oluyo ben bazen yatarken kaslarım çekilmiş kilitlenmiş gibi oluyo ve uyanıyorum böyle mi oluyo ben hala çözmüş değilim (37 haftalığım)
ikiprensesannesiii Magnezyum diasporal kullanabilirsiniz. İyi geliyor ama doktorunuza danışın mutlaka tabili
gurcem Misskokulumm Kramp bacaklarıma gırıyor canım kıpırdaysmıyorsun bıde uzun suruyor avaz avaz bagırasın gelıyor😔 kıtlenıyorsun cok kotu bır durum. Ama sen doguma az kalmıssın demek senın degerlerın guzel ♥️
Misskokulumm gurcem arada oluyor sadece magnezyumu da haftada 1 alıyorum içemiyorum çünkü midemi bulandırıyor çok geçmiş olsun kuzum sana da bir sancıda al kucağına yavrunu inşallah 😘