belinay13 kizlar hic hamile olmayan birinin beta si 4.61 cikar mi sizce adete 4 gun kalaa 0li yada 1li degerler cikmazmi bilemedim yardimci olun adet agrilarimda basladi gerci ama bi ihtimal olablrmi diyorm hic de belirtim yok hiss bile yok hamile olduguma dair 🤦🏻♀️
Tucenur belinay13 canım artıs gösterebilir adet günnde olmazsan tekrr ver kan 5 degerinhamilelik dmeek 3 haftalık daha cok ufak
azizeguneyy belinay13 adet ağrıların var diye adet olacağını düşünme :) bende adet ağrısı çektim meğersem bebek yerleştiği için ağrı yapıyormuş adet ağrısının birebir aynısı :)
Ireml belinay13 canım.bence hamilesin benim.onceki.gebeligimde tam 5 çıkmıştı 4 gün kala doktor kesin var dedi cunku genelde en azla 2 oluyor hamile değilken
Deletedmom124 belinay13 bir arkadaşım vardı öyleydi doktor varda diyemem yokta demiş sağlıksız gebelik olabilir demiş ama birkaç gün sonra artış olmuş şimdi oğlu 4 yaşında maşallah sizde bekleyin bence var hiç olmazsa bu değer olmaz düşüncesindeyim
belinay13 Tucenur @azizeguneyy kizlar ben hic hissetmiyorum ama hamile oldugumu insan azicik hissetmezmi hic belirti olmazmi tık yok aslinda batmalar vardi onlar gecti adet agrisi tarzi basladi hayirlisi artik 😕
belinay13 Ireml insallah canim ya insallah bakalim pztni bekleyemicem sanirim yarin veririm kan yine muhtemelen dun vermistim cunku varsa illaki 8 gibi bir rakam cikar
Ireml belinay13 beta 4 ken zaten birsey hissetmen pek mumkun degil hormonlar yukseldikce belirtiler baslar
Mucizebebegim3 belinay13 Canim daha vok cok cok yeni varda hic birsey hissetmezsn zaten bak benim 6 haftalik oldu belki beta 20 binlerdedir yeni yeni bulantilarim var . Gogus haasasiyetim 4 haftada basladi falan bismillah daha durrr1👸
Ireml belinay13 evet kuzum kesinlike yarın artmış olur bizide haberdar et insallah hayirli güzel bir sonuç alırsın 😊😍
Caglaak belinay13 adete bikac gün kala test 1.8 di herkes olumsuz yok mok dedi adet gectikten 4 gun sonra 900 leri buldu
Serife07 belinay13 umutsuzluğa kapılma canım bence hamilesin gec dollenme olduğu icin değerin öyle çıkmış arkadasimin degerj 0.100 'du 2 gun sonra degeri cok yükselmişti
belinay13 kizlar ben gecen ay 1.20yi de gordugum icin olabilir diyorum 5 e kadar normal diyolar ama 4.61 cikinca da bi sasirdim insallah vardirr 🙏
belinay13 Momof2child gecen ayda hamile degildim 1.20 cikti adete 8 gun kala sonra siddetli bir agriyla gunumde regl olmustum hersy kismet insallah hamile oluruz 🙏
Momof2child belinay13 amin INSALAH HER AY BIR UMUTTUR BIZIM ICIN BENDE REGLN BITMEGINI BEKLIYORM KI BUAYDA SANSIMI DENEYIM