Esra80 5 haftalık gebeyim ve doktorum rahmimde perde olduğunu söyledi çok korkuyorum bebeğime birşeyler olacak die bu konuda bilgisi olan var mı
azizeguneyy Esra80 doktorun kötü bir şey söylemediyse panik yapma. burda hangimiz doktordan daha iyi bilebiliriz ki
yazgecesi Benim rahmimde de perde vardı ama hamile kalmadan önce farkedildi, basit bir ameliyatla perdeyi aldılar. Perdenin yeri tam ortada bebeğin gelişmesine engel olacak yerde değilse bebeği etkilemiyor fakat erken doğuma sebep olabiliyor, Allah korusun düşük yapma ihtimali de olabiliyormuş hakkınızda hayırlısı olsun... doktorunuz ne dedi peki nasıl bir yol tavsiye etti? İlk gebeliğiniz mi bir de
Esra80 yazgecesi ilk gebeliğim evet planlı bi hamilelik değildi doktorum ilk 3 ay ve son 3 ay dikkat etmemi söyled kanamam Yok fakat yinede tedirgin oluyorum korkuyorum
yazgecesi Esra80 anladım:) ilk 3 ay önemli evet doğru, içinizi ferah tutun en ufak aksilik hissettiğinizde hemen doktora gidin inşallah sağlıkla sonuna kadar gelirsiniz gebeliğinizin:)