Zeynepyavuzz Herkese hayırlı sabahlar . Hep buradaki hikayeleri okuyup kendime teselli bulmaya çalışıyorken , artık bende Doğum yapıp bu olayı tecrübe ettim. Benim bebeğimin karın çevresinde 4 hafta gelişim geriliği olmuştu bunun yanında plesanta kireçlemesi vardı . Doktorum bebeğin hiç kilo vermek almadığını ve bebeği almamız gerektiğini söyledi . 33. Haftadan 38 e kadar direndik . Ve Cuma gününe sezeryan günü verildi . Normal Doğum için biraz uğraştık ama kendim kaldıramadığım için genel anestezi ile bebeğimi kucağıma aldım . Ve haftalardır boşuna üzüldüğümü gördüm . Evet bebeğim küçük ama hiçbir sorunu yok . Küveze de girmedi . Evet ağrılarım var, ilk ayağa kalkmak çok zor ama annelik duygusu olduğu an herşey geçiyor . Hele kokusunu alınca ağrı bile kalmıyor . Ben bebeğimi sağ Salim kucağıma aldım darısı isteyen herkese nasip olsun 🙏 sorusu olan varsa seve seve cevaplarım . Lütfen sabitlermisiniz
Semaaonursnmz Zeynepyavuzz hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat olarak büyütmeyi nasip etsin 🌸
Kubra9595 Zeynepyavuzz allah anali babali büyütsün cnm 😊 @Suziiaannee bak burayi oku hic korkma tamam mi
Suziiaannee Zeynepyavuzz ayyy canım benim gözün Aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 😍 bize de umut oldun canım bebeğinin küvöze girmemesine de çok sevindim doya doya kokla 😍😍 senin gerilik kaçıncı haftada kaldı canım yani sen 38 ilan bebeğinin karın çevresi 34 de mi kalmıştı ?
Suziiaannee Kubra9595 ayy evet canım okudum inşallah biz de 38 i felan görebiliriz 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Bu hafta ne yesem bebeğime yarar inşallah ❤️🤲🏼
Kubra9595 Suziiaannee ins kuzum sen yeterki iyi ol nasil dogarsa dogsun dogdukdan sonra kilosunu ve bedenini toplar ins simdi kac haftalik oldjn sen
Suziiaannee Kubra9595 inşallah Kuzumm valla bu hafta sonu güzel haber almayı çok istiyorum gelişmiş kilo almış demesini 🤲🏼
Suziiaannee Zeynepyavuzz gerilik yok muydu yanlış mı ölçmüşler ciddi misin Maşallah size canım çok sevindim Benimki 31 de kalmış ben 34 teyim inşallah doğuma kadar kilosu normal olur erken almak zorunda kalmasalar
Missnanii Zeynepyavuzz canm oncelikle cok gecmis olsun bende meva nasimi bekliyorum saglikla gelsin ins
Zeynepyavuzz Suziiaannee valla var dediler ama bebeğim normal bir bebekle aynı . Sadece kilosu düşük ama bütün her yeri eşit oranda . Ben boşuna stres yapıp üzmüşüm kendimi şakın üzme ☺️
Suziiaannee Kubra9595 cumartesi gel dedi sabah karnını doyur nst çektir bana çık dedi inşallah o zamana farkı kapatırız 😍🤲🏼
Suziiaannee Kubra9595 evet kuzum 10 gün geçsin dedi bu gün çok tekme atmadı sakin duruyor korkuyorum sende de oluyor mu bazen
Suziiaannee Kubra9595 tamam kuzum gece yarım saat konuştum sonra bi hareketlendi çok seviyorum kızımı çok 😍😍😍