gh2019 Fyzbkr ben kendim araştırır karar verirdim buraya da post açmazdım. Açarsam da eleştirilere beğenmeyenlere razı olurdum. Hayret bir şey ya uzatmayın. İstediğinizi koyun, şuraya yorum yazdığıma pişman oldum.
Dilara25 gh2019 senin yorumunda pek yorum değil yani kusura bakma da.türkçe kolay der misin yazmışsın ona bakarsan bi sürü ismi türkçeye çevirince tuhaf olur Aleyna üzerimize,eslem teslim oldu,Ayşe yaşayıcı, hadi bakalım bunu da açıkla 😂
Ebru5553 Dilara25 benim görümcemin kızını adı çok huysuz ağlak değişik bir yapıya sahip bilemedim canım hepsi aynı olur mu
Dilara25 Ebru5553 değil cnm malesef keşke olsa hiç düşünmezdim ama yorumlara bakılırsa ya cok uslu ya cok yaramaz gibiler 😄 biraz daha düşünücem teşekkürler cevap içni
yagmur_annesi Dilara25 valal komsumuzun kizinin adi yusra o kadar uysal ve naif ki simdiye kadar hic yaramazligini gormedik
pembekizim İsmin karaktere etkisine inanıyorum ama tek başına değil genetik faktörler vs de etkili nasıl bir insan olacağına dair
gh2019 Dilara25 bir ismin Türkçesi önemli değil mi? Benim için Türkçe çok önemli kendi dilim özeldir. O yüzden Türkçe karşılığına önem veririm. Siz Türk olmayabilirsiniz mesela Arapsanız Arapça anlamına dikkat edersiniz. Herkesin kendi özü
Glybskl Dilara25 amin cümlemizinkini inşallah sağlıklı uzun ömürleri olsun su gibi berrak inşallah 🙏🏻❤️
Mucizebebegim3 gh2019 En sert siz konusmussunuz elestirilmek icin degil fikir almak icin yazilmis moralini bozun diye degil herneyse ugrasamicam ....