Cagla22 Merhaba kızlar 32+5 bilgisi olan muhakkak yazsın . Çok sık idrar ve son 3 gündür önceden hiç olmayan adet agrıları. Sürekli girip çıkıyor. Bu neye işaret olabilir tedirgin oldum . Yarin sabam doktoruma gidecm ama şimdiden uyuyamıyorum adet Sancısından ve bebekte çok hareketli
Kelebegimmm Cagla22 Allah korusun erken doğum riski ola bilir.32 haftamda aynısı bende de olmuşdı.ama doğum sancısı adetden farklı hiss ediyor insan.biraz daha sert,poponun üstü kısmını kaplıyor.bende öyle oldu
Happy_momyyy Cagla22 idrar yolu enfeksiyonun varsa sancının sebebi bu olabilir. Yarın gittiğinde tahlil ver canım.
Cagla22 Kelebegimmm yok canm çok şükür gittim sabah hemen Nstye bağladı 20 dk sancı çıkmadı iste testinde enfeksiyon çıktı ilaç yazdı haftaya tekrar gideceğim
Cagla22 CerenAkbulut bana idrar yolu enfesyınundan oluyor dedi bugün canm ama sende yine bi bak istersen beni nstye de bagladı
Cagla22 Happy_momyyy aynen oymuş canm nst ye bağladı 20 dk sancı Kasım’la çıkmadı idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı hemen ilaç yazıp bol su iç dedi
azizeguneyy Cagla22 doğum sancısı ama gerçek mi sahte mi bilinmez bende yaşadım aynısını sahte sancıymış meğer
Cagla22 azizeguneyy ben gittim sabah canm nst sen baktı bir şey yoktu şükür tahlil yaptı idrar yolu enfeksiyonuymus ilaç yazdı
Happy_momyyy Cagla22 benim geçmiyo mesela ben antibiyotik kullanıyorum. Sende geçmez yenilerse tekrar git. Tehlikeli çünkü enfeksiyon 😉