Sevilay_dvc Merhaba millet. Benim göğüslerim sıyah sıyah catladı onun dısında kı göğüs ucu degil ama kenarları hep siyahlastı berbat görünüyor. Olan var mı geçiyo mu sonra? 27 . Haftamdayım
LeylaCan Sevilay_dvc ya görüntüsünü bilmem ama gebelik okulunda bebek emmek için memeni bulsun diye karardığını anlattılar o kadar hoşuma gitti ki hiç takmıyorum o yüzden.:) bide göbekteki çizgininde aynı sekilde :)
Semradarici Sevilay_dvc göğüsün en alt kısmı oldu bende ..38 deyim hala da oyle insallah geçer...bende senin gibi tepki veriyorum...doktor gecer korkulacak bisey yok dedi..insallah gecer🙄
Aydemira Sevilay_dvc vallahi benimde o kadae yayildiki o siyahlar gogusumde boyle leke leke oldu. 9 aydir nerdeyse utancimdan esime bile gostermiyorum
Sevilay_dvc LeylaCan evet bende biliyorum bunu fakat o göğüs ucunun kararması ve göbektekı cizgi.. ama benim ki göğüs ucunun dısı memenın hepsi karardı gıbı dusun anlamıyorum
nure Sevilay_dvc Canım az önce sitenin blogunda okudum, endişe edilecek bir şey yok. 1 sene kadar bu şekilde memenin yarısına kadar dahi olsa normal diyorlar..
Sevilay_dvc nure geçer o zaman demi ? Berbat duruyo yırtıkşar kararmalar daha 22 yaşındayım insan üzülüyor
Sevilay_dvc Derya-41 ya annemde böle bişi yoktu annem dedı belkı erkek cocugu dıe col kararmıs olabilir ama bilmiyorum
nure Sevilay_dvc Evet canım aynı yaştayız bende çok önemsiyorum böyle şeyleri. Çatlakların hepsi beyazlaşacak görünmeyecek bile. Meme ucu da normale dönecek sen hiç merak etme 😘
CicekGirayBysl Sevilay_dvc Doğumdan sonra azalıyor benimde öyleydi 40 ımız çıktıktan spnra kararmalar yavaş yavaş geciyor
0biranne Onlar bebeğine hazırlık canım hiç canını Sıkma saglik olsun bende 26. Haftamdayım benimde öyle büyüdü çatladı ve karardı genelinde oluyor bu durum sonra geçiyor çatlaklarda hafifliyor zaten zamanla bu arada benimde erkek
nahirci6041 0biranne 26+1 gunluk kız bebege hamişim benımde göğüslerim kapkara oldu bazen kendı kendime dalga gecıom ama korkulacak bişey yok doğumdan sonra düzelır dedı doktorumuz :))
BuluttSecil Benimde siyah yerin tam dış çevresi benek benek leke oldu nerdeyse göğüs başlangıcıma kadar Allahtan yüzümde falan leke yok
Teachermomma Sevilay_dvc bende 29.haftadayim benimde göğsüme komple baya karardı bebek benek.sanirim bizim gebelik maskesi denen olay yüzde değil memeye vurdu.benimde bebeğim erkek
[silindi] Bende 27. Haftadayım durum bende de aynı. 13 14 haftalıkken falan başladı büyümeye sonra da aşırı çatladı bir anda. Kara kara şerit gibi çatlaklar ve göğsümün tamamını kaplayan kararma şeklinde lekeler var. Annem bazı insanın göğsüne vurur karası normaldir demişti. Bu arada benim bebeğim kız. Cinsiyetten değildir yani.
Serpilsaltikalp Sevilay_dvc göbekteki çizgi geçiyor. Ama göğüsteki maalesef öyle kalıyor gebelikte kararıyor Doğumdan sonra da bir miktar kararıyor. Ama geçmiyor
Busracm Benim de kahverengisi büyüdü baya cok acayip duruyor kendim bile bakasim gelmiyor esime soylemedim bile 😁 benim göguslerim normaldi rahatsiz etcek buyuklukte degildi ama smdi sistiler fazla geliyor insana 27 haftalik olucaz bizde. Napalim yeter ki sut olsun