RabiaMm Kızlar ben de Happy Mom daki süreci tamamlamış bulunuyorum. Allah herkese de hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin inşaAllah.😊 sürekli yürüyüş yapmama, işlerimi kendim tutmama ve çok hareketli bir Hamile olmama rağmen 39+5 te kontrole gittiğimde hala ne sancı, ne nişan ne açıklık belirtisi yoktu, üstelik bebeğimin kanala bile girmediğini söyledi doktorum ve ben her ne kadar normal doğumu istemiş olsam da doktorum bu şartlarda normal doğumun ihtimal düşüklüğünden bahsetti ve 2 gün sonra kontrole çağırdı ancak karar vermek için😶 e tabi bende moral sıfır ne yapacağımı şaşırdım ve o iki gün yürüyüşü , çömelme hareketini yaptım yine , temizlik yaptım yer sildim, ılık duşa girdim ve bir kere de ılık suda yarım saat oturdum. Ayrıca da hurma yemeye devam ettim. Normalde sancı başlayınca konulacağını bildiğim Meryem ana otunu kontrolden bir gün önce suya koydum, dualarını okudum ve kontrole giderken de dua edip 3 yudum içtim.. 40+0,, geldik kontrole. Sonra doktor bir baktı ki bebeğim kanala girmiş çok şaşırdı, dahası;; 4 cm ye yakın açıklık ancak ben bişey hissetmiyorum ve biz girdik şoklara😳 doktorum dedi ki doğum bugün oluyor😀 ben de bir heyecanlar 😍 eve geldik eşyaları ve anneleri alıp doktora gittik tekrar. Yatışım yapıldı ve 15-20 dk yürüyüş sonrasında odaya aldılar beni saat 13.00 civarı.. ebe 14.00 e doğru muayenede dedi ki 5 e yaklaşmış açıklık,, sonra patlattılar suyumu ve artık sancıları hissetmeye başladım derken sancılarım arttı saat 15.00 gibi 6 cm , 16.00 gibi 7-7,5 cm ve artık sancılar iyice arttı ama yine dayanabiliyorum yatmama rağmen .. 16.30 dam sonra açıklık 8 cm , sancılar iyice fazlalaştı ve zor olsa da artık çömelerek sancıları karşılamaya başladım . 5 gibi ebem artık bitmek üzere olduğunu sancı gelince ıkınmamı söyledi ve beni çatala aldı 😳🤦🏻♀️ 2-3 kendim ıkındım sonra doktorumun gelince 1 ıkındım dedi ki son artık hadi tüm gücünü ver😓 kendime dedim ki bitir artık✋🏻 Ebelerin de karnıma bastırmasıyla son bir ıkınma ve benden kayıp çıkan bir melek🥰3520 gr ve 51 cm😍 herşey bitmişti ve tüy gibi hafiflemiştim ve dedim ki Rabbim sana şükürler olsun❤️temizleyip kucağıma koydular 😊 O şokun ve bitirmenin sevinciyle şimdi bu bebek benim mi , ben mi doğurdum demişim doktora 🙈😀 sonrasında ise bebeğimle birlikte doğum odasından çıktık ailemizin yanına gittik.. mutlu son.. yeni bir başlangıç..❤️❤️ Ve bir anda gelişen bu durumlar ve meleğim için Rabbime şükrettim.. şu anda bebeğim Yanımda yatıyor😍Rabbim , isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah.. herkese de hayırlı mutlu bir gebelik bitişi nasip etsin kızlar 😍 ama herkese diyeceğim şu ki normal doğumdan korkmayın Rabbim gücünü veriyor 🙏🏼❤️
Sghslove RabiaMm canım Allah yavrunu bir ömür sana bağışlasın darısı başımıza inşallah 🙏🏻🥰 bende böyle doğum anımı yazacağım günün hayalini kuruyorum.
RabiaMm Sghslove amin canım inşaAllah 🙏🏼 Ben de öyle diyordum ve geldi hamdolsun vakti, inşaAllah vaktinde senin de gelir😊