Sedir İkinci kızım olucak hanımlar ilk kızımın adı Güneş ona uyumluda olabilir uyumsuz da fikirlerinizi bekliyorum
Gunesimveben Sedir bizimde kızımız oluyor bizde ismini zeynep güneş koyuyoruz allah bidaha kiz evlat nasip ederse ona da dünya ismini koymak istiyorum bn
Svcnn Sedir kararsz olmakla birlikte bnde henuz net bi isim bulamadim kizma benm begendiklerm DURU DEFNE DERIN ADA KUMSAL bizde enson agrlikli olarak kumsal isminde dryrz ama hayrlsi net degil😇
ElaEngin Güneş isminde tanıdığımız varbtoplamda 3 kızları var en büyüğü Yağmur sonraki Güneş en küçüğü Doğa 🙂
DenizadanTalay Yıldız deren (yıldız toplayan) yigenımın adı bu da farklı ve anlamlı güneş e uyumlu olarak aybel var ay gibi parlak demekmiş,
Miniklerim03 Sedir herkes değişik bişeyler demiş arkadasım farklı olcak diye ilginc kuranda gecmeyen bi isim koymayın bnce cocugunuza öteki tarafta hesabı varmıs bunun cünkü iyi arastırın isimi derim benim fikrim.
Kubra15 Sedir benimde kızım olcak rüyamda ipek ismini gördüm uyandıgımda bu isme aşıktım. Ama kimse ipeği sevmedi. İpeğim pamuğum diye sevebiliriz bebeklerimizi. Bence cok narin naif bi isim👍
Sedir Ulya mira eltimin kızının ismi hiç sevmem kendilerini 😀Zeynep eşim istiyo vanada çok eski ve çok var gibi geliyo