Zeynep1080 Emel1234 var benim arkadaşım 1 haftada toparladı doktor bile şaşırdı Yoksa doğuma alacaklardı o kadar azalmış
Rubab_2020 Emel1234 canim bende 24. Haftadayım suyum en alt seviyede 28. Haftada bebeği alacaklardı doktorum havuç suyu ve armut suyunu dene dedi birer gün arayla içiyorum on gündür dun kontrole gittik öncekine göre suyumun daha iyi olduğunu söyledi istersen dene bi . Ama fazla tüketme havuç suyunu zararlıymış fazlası
Yigitaras Emel1234 canım bana doktorum suyun dinlerenek artığını söylemişti . Su içmekle bi ilgis yokmuş
Lithium Emel1234 Canım benimde suyum azalmış 1 ekimde kontrolum var yani tam 1 hafta havuc suyu içmiş olacagım Kontrolde eger suyum düzelmiş olursa yaZarım sana bende merakla bekliyorum inşallah faydalı olur Hiç aksatmadan içmek lazım diyorlar
Busraae Rubab_2020 canım neden suyun en az seviyeside cıktı? Suyu flan az mı tükediyordun yoksa baska bi sebebi var mı
Rubab_2020 Emel1234 yok canim yanlış bir şey demiş olmayayım sana doktorum bana bu şekilde söyledi bir gün armut suyu bir gün havuç suyu bir bardak .
Rubab_2020 Emel1234 ve kendine şakın stres yapma üzülme seni cok iyi anlıyorum ben o endişeyi hala yaşıyorum şunu bil ki sen üzüldükçe bebegin etkileniyor
Emel1234 Rubab_2020 tamam canım sağol deniycem hafta ya kadar bakalım inşallah düzelir aklıma geldikçe insan kötü oluyor
Rubab_2020 Emel1234 ben on gün boyunca her gün her aklıma geldikçe ağladım psikolojim bozulmuştu internette araştırıp kötü seyler görünce daha da kötü olmustum ama şu bi gerçekmiş ben kendimi paralasam da ne olacaksa o olacak önüne gecemiycem o yüzden bebeğimi uzmuycem artık dedim ve on gün sonunda doktora gittim daha iyi diyince içim rahatladı sende kalbini ferah tut havuç suyunu icicem ve ise yarayacak dee İnanarak yap insallah faydasını göreceksin
Rubab_2020 Busraae yok canim neden olduğunu bilemediler detaylıya girdim orda çıktı . Bebegin idrarını yapmaması suyunu azaltıyormuş büyük ihtimalle bu nedenli dediler
Emel1234 Rubab_2020 inşallah canım çok tesekur ederim bide 1 hafta falan gerilik var çocuk ta adet tarihimle uyusmuyor
Busraae Rubab_2020 detaylıda mı belli oluyor canım bende 21 haftalıgım haftaya giricem detaylıya insallah bisey cıkmaz
Rubab_2020 Emel1234 gerilik düzelir onu kendine dert etme sağlıklı beslenmeye çalış o düzelir insallah
Rubab_2020 Busraae normal ultrasyonda da belli oluyor canim detaylıdan bir hafta önce kendi doktoruma muayene olmustum her şey yolunda demişti bir hafta sonra detaylıya girdim orda ki doktor söyledi suyun en alt seviyede diye . O gün hemn kendi doktoruma muayene oldum anlam veremedi nasıl bir haftada bu kadar azalır dedi
Emel1234 Rubab_2020 inşallah allah bebeklerimizi bize bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız
Rubab_2020 Emel1234 amin insallah canim rabbim evlatlarımıza sağlıkla zamanı gelince kucağımıza almayı nasip etsin onları bize bağışlasın
Ceylnmnr Havuç suyu işe yarıyor. Benımde 13. Haftada suyum azdı. Tavsiye üzerine havuc suyu içtim sabah aksam 1 bardak ve arttı bir haftada. Normale dönünce suyum haftada ıkı kez içtim. Simdi 33+4üm. Bi sıkıntı yok simdilik.