kelebek12345 canm en sn adet tarhm ekimdi ekmden snra bir daha adet olmadm kadım ayı geçti hala olmadm domtra gittim negatfti. Evde yapılan testleri hiç saymıyorum saten. Snra aralk ayında doktra gittim gala adet olmamştm kan testi falan yaptılar negatf. Ultrasonda baktlr hiçbşe tok. Adet söktrcü verdi kullandm üzrne iki hafta geçti hala olmamştm eşimle memlekete izine gittim annemler hep bak sen hamlesn adet söktrcden snra 1 hafta içinde olman lazımdı hala olmadn falan dediler. Bnde o kadr test yaptm hamle deilim diyip druyordm memlektte dktra gittim ve bunlarn hepsni anlattm daha bana ultrasonla bakmadan hamlesn dedi imknsz çıkmadı dedim gel bakalm dedi bir baktık 4 haftalk hamleyim kesemide gördük ama ben hala inanamıyordm o kadr test kan testleri hep negatfti birde idrr testi istedi bn onu görene kadr o başka bişe görmştr diyip durdm idrrdada poztfi görnce o gün bizim oldu. Meğerse kasım ayında hamle kalmşm aralk ayında kullandğm söktrcü ise sadce adeti sökermiş keseyi beslermiş bnu bir araştr canm. Doktra git ve iyice bakn bazı bebeklr ne kanda ne idrrda çıkarmş. Erkenden öğrenenlre hayranm inş. Senn de bizim gbi böyle olur canm Rabbim isteyen herkese versin🙏