NeslihanSara Bana da tek kullanımlık toz verdi ama hiç bir işe yaramadı maalesef. Sirkeye bende katılıyorum,çoğu ilaçtan çok daha etkili. Suda seyreltin birazcık elma sirkesini,pamuk yardımıyla o bölgeyi iyice temizleyin. 👍
Newheart Yorumları tek tek okuyamadım. Ama doktorumuzdan aldığım bilgiyi yazabilirim. Yardımcı olacaksa.. Günde 2 kez iç çamaşırınızı değiştirin. Ayrı ve yüksek ısıda yıkayın. Ütüleyin. Sık değiştirin. Pamuklu kullanmaya özen gösterin. Asla oturarak duş almayın. Asla günlük ped peçete vs kullanmayın. Soğuk su içmeyin ve çok sık su içmeye özen gösterin. Su harici asla genital bölgenize sabun dahi hiçbirşey ile yıkamayın. Duyduğunuz tavsiyeleri doktorunuza danışmadan asla yapmayın . Eşinizle ilişkinize ara verin ve duş sonrası birlikte olmalısınız. Bildiklerim bunlar. Geçmiş olsun . Hamileliğiniz boyunca bunlara uyarsanız tekrarlamaz ve geçirirmiş.
eydaNurParldar Bnde de oldu her gebelikte yaşanan birşey sanırım. Ev yapımı elma sirkesini yarı yarıya sulandırıp pamukla hafif hafif temizledim. Günde zaten 2 çamaşır değişiyordum bu sayıyı 3 bazen 4 e çıkardım. Ütü şu bu bilmem ama eşinizle kendi iç çamaşırınızı ayrı yıkamaya özen gösterin. 2 defa sirkeli su yaptığımda geçti hamdolsun. Yine ara ara yapıyorum en ufak kaşıntı hissettiğimde.