Rfb Merhaba, ben de Camlica Erdem Tulay Hanim’a gidiyorum, gebeligimin henuz cok basi. Doktorumdan memnunum ancak Tulay Hanim ile muayenelerim cok kisa suruyor, daha 3 ayi devirmedigim yeni oldugum icin mi :D Uzun muayene tabi ki onemli degil, onemli olan nitelikli olmasi ancak gecen ilk hamileligim hangi yiyeceklerden uzak durmami tavsiye edersiniz dedim, her sey olabilir olculu olsun dedi gonderdi :D Sonraki hafta kan tahlili icin saglik ocagina gittigimde oradaki ebe ben sormadan kan sulandirici vs yiyeceklere dikkat etmem gerektigini soyledi. Iki yaklasimi karsilastirinca kafam karismadi degil ancak Tulay Hanim kesinlikle cok tatli cok kibar, sadece hasta yogunlugu var bence.
Ikinci konu da ben de hastaneden emin degilim hem de hic :( Doktor iyi, evimize yakin diye gidiyorum ama dogum zamani hastane kalitesi nasil olur dusunduruyor.
Medicana icin neler duymustunuz?
Son olarak da bir arkadasim Sancaktepe’de Ozlem Hanim’da dogum yaptim cok iyi bir normal dogumcu demisti, oralara kadar gitmek istemiyorum. Doktorun instagramina girdigimde Medipol Kosuyolu yazdigini da gordum ama oraya hic gitmedim. Orasi nasil acaba tecrubesi olan var mi?