Kadircanmom Ben de Çamlıca Medipolde Elif hanıma gidiyorum 17 haftayız, ben davranışlarını normal buluyorum şu anlık bir sıkıntımız yok
Syma-Cnr Kadircanmom Elif Hnm bakarken anlatıyor mu peki bazı yerlerde konuşmuyor anlatmıyor gibi şeyler okumuştum, benim 25+2 o yüzden iyi bir yer olsun istiyorum
Duyguluuu Merhabalar kızlar bende çamlıca erdem asuman hanıma gidiyorum memnunum bende 🥰🙋♀️gayet iyi güler yüzlü normal doğum sıcak bakıyor benim istediğim gibi 😍
Kadircanmom Syma-Cnr yani alman gereken ilacları söyluyor , basta ne yemem ne yememem lazim onlari demisti testlerin vaktini soyluyor şu hafta ikili test var gibi baska daha ne dicekki , bence olmasi gerekenleri söylüyor zaten ayrıca sorunuz varsa da cevaplıyor
kyr9324 Mrvblg_ Tülay hanım 9 ay takibimi yaptı doğumuda normal doğum olarak gerçekleştirdik. normal doğum yanlısı bi kadın.Çok şefkatli iyi.Duruşu sert gibi geliyor ama hastası olunca göreceksiniz ki gayet kibar naif.Çok özledik onu oğlumla ziyarete gideceğiz bir gün 😂 tülay hanımda doğum yapan cok arkadasım oldu banada onlar önermişti.Düşünki 2 bucuk aylık oglum.Hala göğüsle ilgili kadınsal bişeyle ilgili msj atsam cevap verip telefnla bana yardımcı olmaya çalısıyor
Meltem_gul kyr9324 bende Şükran Hanımdan sonra Tülay hanıma başladım gerçekten öyle susn 36+2 yiz kendisi gerçekten cok iyi bir doktor :)
humaninannesi61 Çamlıca medipol Ayşe Kavasoğluna gidin asla pişman olmazsınız. Çok tatlı ve anlayışlı bir doktor.
Arasil humaninannesi61 çok genç değilmi biraz tecrübeli olsun isterim . Haftaya kontrole gitmem gerek 24 hafta olucam.
Arasil Bende Çamlıca Şükran Akalın’a gidiyordum birbuçuk ay önce kontrole gittim detaylı için birini önerdi 1 ay sonra ona git bana gelmene gerek yok sonraki ay gelirsin demişti çok şaşırmıştım. Sonuçları görmeliydi. Gittiğim doktor söyledi kendine yer açtığını bende şimdi kime gitsem bilemedim. Çamlıca Erdem yada medipol hangisi hangi doktor
Fatma8988 Rfb elif hoca dış gebelik teşhisimi ve kürtajımı yapmıstı cok cana yakın cok ilgiliydi. Ama o zaman medipol daha yeni açılmıştı ve bu kadar yogun değildi. Aylar sonra kontrole gitmek icin randevusu o kadar doluyduki dedim tamam Elif hoca tutulmuş👏🏻 Ama gercekten ilk hali gibi değildi yorgundu bıkkındı ama hala cok cana yakın. Bende acile gittiğim bir gün Zeynep hocaya denk geldim ona gidiyorum o günden beri. Zeynep hoca cok arastırıyor luteal faz eksikliği var dedi verdiği bi ilacla o ay hamile kaldım. O yüzden hakkını ödeyemem ben :)
_mrv Rfb Merhaba ben de iki hastane arasında kaldım Erdem de Tülay hanıma mı yoksa medipolde Elif hanıma mı gitsem diye düşünüyorum 🤔 Sizin doğumunuz gerçekleşti mi şuan Erdem hastanesi ve doktorunuzla ilgili düşümceleriniz nedir ?