Akademisyenanne Kizlar selam. 25+5 gunluk hamileyim. Karnim bazen cok geriliyor. Duzenli olarak hindistan cevizi yagi, frei oil ve evomere kullaniyorum. Hic nemsiz bırakmıyorum. Ama yine de cok gergin oluyor bazen. Bugun de o kadar gergin ki cok mutsuzum. Ne surduysem gecmedi. Herhangi bir siskinligim ya da kabizligim yok. Karin buyudugu icin mi boyle oluyor? Ne yapmaliyim😭
BuluttSecil Akademisyenanne o gerilme yalancı kasılmalardan kaynaklanıyor eğer zayıf hamile kaldıysanız o anlarda göbek deliğinizin bile dışarı çıktığını farkedebilirsiniz ☺️
PnrGg Akademisyenanne o haftalarda benimde öyleydi hatta doktor muayene ederken demişti karnın hep böyle gergin mi diye bende genelde böyle demiiştim hiçbişey demedi sonra kendiliğinden düzeldi.
tgb123 Akademisyenanne benimde o haftalarda oluyordu doktorum dinlenince geçiyorsa sıkıntı olmaz demişti.belinden kapısına vuran sancı yoksa sıkıntı değil demişti.gaz olduğundan da olabilir.
Ceyda51 Akademisyenanne ben de bu sorunla 24 te tanıştım hatta burda tehlikeli diyip korkutanlar d olmuştu ama zamanlar geçiyor bebek hızlı büyüdüğü için ve bazen bağırsaklardan oluyor 30 lu haftalarda da kemikleşince oluyor
Akademisyenanne BuluttSecil evet zayif hamile kaldim. 8 kilo aldim. Suan cok gergin karnim. Sanki yirtilcak...
Akademisyenanne tgb123 cok sukur sancim yok. Boyle durumlarda ne yapacagimi bilmiyorum. Dinleniyorum hareket ediyorum gecmiyor.
Akademisyenanne Ceyda51 cok tesekkur ederim. Bebek de cok hareketli iki haftadir. Kontrolum pazartesi gunu. Uzun surer mi sizce?
azizeguneyy Akademisyenanne oooo daha çok şişecek o karın o gerginlik geçmez :) 34. haftadayım giydiğim tişörtlerden göbeğim çıkıyor alttan
Akademisyenanne azizeguneyy ben de esimin tshirtlerini giyiyorum evde. Baya karnim buyuk simdiden :/ daha da buyuycek muhtemelen. Bu gerginlik buyumesinden mi kaynakli?
asli_kerem Akademisyenanne benimde çok gerilirdi sanki patlayacak gibi öğrendim ki suyum çokmuş 🤷🏻♀️ Pazartesi doktor söyler zaten öyle bir şey varsa
azizeguneyy Akademisyenanne evet kuzum benim karnım öyle gerginleşirken çatlamıştı şimdi hala aynı hala büyüyor ve çatlıyor çok şükür ki belimdeki çatlaklar kadar yok göbeğimde
Akademisyenanne asli_kerem bir aydir kontrole giymiyorum. Ayda bir gel demisti doktor. Suyun fazla olmasi sorun mu peki?
Fatmalipelit Akademisyenanne Beni bu durumdayken zeytin yagi rahatlatiyo dene istersen belki sanada faydasi olur
Akademisyenanne poncikella3 bebegin nerde oldugunu hic bilmiyorum bugun :/ genelde sol yerlesimliydi. Sagi tekmeliyordu. Bugun sanki karnimin her yerinde eli kolu bacagi oynuyor
poncikella3 Akademisyenanne Benimde hep soldadır sağı tekmeler sol taraf hep semsert oluyo dayaniyo oraya. Demek ki pozisyon değiştiriyor seninde ondan anlamiyorsun tam nerde olduğunu
asli_kerem Benim gebelik şekeri kaynaklıydı. Umarım yoktur sizde. Yaptırdınız mı test bilmiyorum ama. Korkulacak bişey yok öyleyse bile. 41 hafta birlikteydik oğlumla düşünün artık ☺️ Aynı tarz şişkinlik mi birde 🤔 göğüs altından başlayan karnımı kocaman yapan şişlikledi benimkiler. Kaskatı kesilirdim.
Akademisyenanne asli_kerem sekerime baktirdim. Degerlerim cok iyi cikti. Yine de yukleme yaptiracagim. Gobegimin yanlari cok gergin :/