GizemDemir Merhaba arkadaşlar. 21. Haftamda plesanta damarlarımda çentik tespit edildi bebeğim büyüyemiyor 18 haftalık. Doktorlar umutsuz konuştu. Böyle durum yaşayan var mı?
Fatosruzgar GizemDemir Gecmis olaun canim malesef bilgim yok ama iyi dileklerimi iletim bari dedim insallah hersey yoluna girer.
mom44 GizemDemir canım bendede çentik değil lakün dedikleri boşluklar var plasentada benmde 15 haftada öğrendim büyümesi durabilirdediler çok şükür iyi kötü gidiyoeuz senn nasl bişe bilemedö
GizemDemir mom44 damarlar tıkalı dedi canım bana beslenemiyor dedi. 28. Haftaya kadar büyütmeye çalışıcaz dedi ama kalbide durabilir dedi umutlu konuşmadı
mom44 GizemDemir hmm o zaöan farklı herhalde bendede boşluk var olması gereken hücreler yokmus bi bölümde hatta 3 tane var böle alam yetmeye bilir karnında ölebilir dediler banada 2 haftada bir kontrole aldılar ama stres çok etkiliyo düşünme bence banada neler sölediler
GizemDemir mom44 aynen doktorlar her riski söyledikleri için kötü konusuyolar, Allahtan ümit kesilmez Rabbim herkesin evladına sağlık versin