Haticekaya6666 Hayırlı akşamlar kızlar. 10 gün önce 2 li tarama ya gitmiştim bugün kan sonucunu aldim. Bebek gayet iyi dedi risk filanda yok dedi ama beta düşük çıkmış 3 tane kan ilacı filan verdi . Neden öyle birşey oldu anlamadım başına gelen var mı aceba 🙄😔
Esarikay Haticekaya6666 canım genel olarak bu haftalarda kan ilacı başlıyor büyük oranda doktorlar. Tahminimce ikili testle kan ilacının alakası yoktur. Ama ikili testte mecburi olarak serbest HCG ne bakılıyor hepsine bir bakılıp sonuç çıkarılıyor
mervekrkkc Haticekaya6666 canim hcg nin yavaslamis olmasi gerekiyordu zaten ondan ikili testte hcg bakiyilar ppap ve hcg
BuluttSecil Berdogan ikili tarama testi beta , yaşınız ve ense kalınlığı içerir buna göre sonuç yani yüzde verir.
Haticekaya6666 Seda_123 bilmiyorum ki ya cinsiyeti filanda söyledi. Ama hiç bi sıkıntı yok dedi aklım takıldı
Esarikay Seda_123 ikili testte serbest HCG ya da Total HCG ve plazma proteini de bakiliyor kanda. Herkesin ikili testinde HCG ye bakılır yani. Bu değerler ve ense kalınlığı artı yaş faktörü hepsi bir değerlendirilip risk oranı çıkarılıyor.
Sezen2006 Betaya bakmaması lazım beta sadece ilk zamanlar hamileliğin oluşup oluşmadığına bakmak içindir 2 liye girdim diyosun ilk kez böyle bişey duyuyorum, başka bir doktora daha mı görünsen ?
Esarikay Haticekaya6666 canım hızlı resim yükle yazıyorsun Google a oraya resmi yükleyip linkini burda paylasiyorsun
Esarikay Haticekaya6666 HCG mecbur düşecek ve sabitlenecek hamileliğin ilerleyen donemlerinde bu kadar kafana takma HCG yi