Mervoop Nasıl gidiyor bebişlernizin durumu basıl kilosu boyu nasıl benim 280 gram boyunda 20 cm https://share.icloud.com/photos/04x369xhe-1ksd4_0bl17U5Ug
SeymaAkyol Mervoop kızlar meraba ben 20.haftadayım ıki gundur kasıklarıma bıçak saplanır gıbı ağrı gırıyo geçiyor ama devam edıyo yanı bıde vajınamda batma oluyo sizce normal mı hareketlerinı hissediyorum onda sıkıntı yok
Mervoop SeymaAkyol canım bendede bi ara oluyordu doktor normal dedi Ama için rahat etsin diye görün doktora istersen
Busraae SeymaAkyol canım bende 21.haftamdayım bende de oluyor normal demişti doktor agrı şiddetlenirse sıkıntı var demektir demişti
Buket27 SeymaAkyol nasıl olabılır dedı cnm tahılil yapmadınmı kanda mı idrarda mı ona gore vermesi lazımdı antibiyotiki oyle basit Bı hap degıl
SeymaAkyol Buket27 ılı hafta önce idrarda çıkmıştı enfeksiyon toz şeklinde olan antibiyotikten verdi geçmedi demekkı sımdı hap yazdı ama tahlil yapmadı
Turna20 Ben de 19+4 üm benim de sol kasığımda( bacağımın başladığı yerde) ağrı var ve sol tarafmda ağrı oluyor belime vuruyor. Dayanılmaz değil ama can sıkıcı... bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama bu ağrılar gıcık ediyor beni. Hiç ağrısız sızısız hamilelik geçirenlere imreniyorum valla. Acaba çok mu dinliyorum kendimi diye düşünmeden de edemiyorum.
Busraae Turna20 senin tam dedigin yerde bende de oluyor canım bazen sol bacagı mın basladıgı yer acayip sızlıyor ama farkettim ki cok yürüyünce yorulunca oluyor benimki
ballicoreklerim Mervoop biz de 20 haftalığız kızımız 20 cm 249 gram oğlumuz 18 cm 240 gram geldi kontrolde suan yolunda hersey cok şükür