Nisaa11 Kızlar 36 haftalık hamileyim. İki gündür şiddetli çatı ağrısı yaşıyorum. Özellikle yatarken. Bugünde bacağımın üst tarafı ağrıyor sanki etlerim ezilmiş gibi. Aynısını yaşayan var mı?
rukiye-02 Nisaa11 ya bende de üç dört gündür vajinama alt taraftan bıçak saplanıyor gibi bi ağrı oluyor sıçrıyorum bi anda çatı ağrısı dediğiniz bu mu bende 32+5 haftalık hamileyim
Mr1517 Nisaa11 Normal çatı ağrısı canım bacak ağrıları kasılmalar kramplar hepsi , sonlara doğruda ondan 37+2 yiz hala ağrır geçmiyor 🤦🏻♀️
Nisaa11 rukiye-02 çatı ağrısı vajinanın orada ki kemiklerin ağrıması oluyor. Gerçekten o kadar zor ki.. Yatakta yönümü değiştirmek çok zorluyor.
rukiye-02 Nisaa11 benim ki kemik ağrısı gibi değil de böyle birden şiddetli bi acı giriyor üç dört saniyelik yarın doktor randevum var sorarım inşallah kötü bişey değildir
Nisaa11 Mr1517 gerçekten bazen adet ağrısına benzer geçici ağrılar da geliyor. Korkuyorum her defasında, bu sefer geliyor sanırım diyorum. Son günler. Rabbim kolaylık versin hepimize.🤲🏻
rukiye-02 Nisaa11 ben iki hafta önce ameliyat oldum böbreğe stent takıldı acaba onunla mı alakalı o da olabilir şu an aklıma geldi enfeksiyon deyince
rukiye-02 Nisaa11 sordum bugün kas ağrısı dedi magnormu bırakmıştım onu yazdı tekrar protein ağırlıklı beslenmeye dikkat et dedi normal bişeymiş yani çok şükür
rukiye-02 Nisaa11 teşekkür ederim sana da geçmiş olsun canım çocuklarımız olduğunda bu ağrıları tamamen unutacağız zaten inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsinler♥️🍀🤗