Aleynaaaaaa Herşey normal giderken birden böyle çıktı agrılarım vardı sabah Hastaneye gittim bagırsaklarında genişleme var dediler böyle bişey yaşıyan varmı
medine_ Aleynaaaaaa hiç korkma bana da aynısını söylediler sonra perinatolojiye gittim genişleme var ama çoğunlukla kendiliğinden kapanıyo dedi bikaç hafta sonra iki ayrı doktora gittim abartılacak bi şey yok normal dedi
Aleynaaaaaa medine_ hangi hastaneye gittiniz benim değil görümcem için açtım bu formu ikiz gebelik kız da çıkmış
medine_ Aleynaaaaaa ben hem istanbulda hem balıkesirde farklı doktorlara gittim 34.haftamda söylediler
medine_ Aleynaaaaaa bir de benim ileri hafta olduğu için kapanma ihtimali daha düşüktür diye korkmuştum daha erken dönemde olursa doğuma kadar uzun bir süre olduğu için kapanma ihtimali daha yüksek
Aleynaaaaaa medine_ 29 haftada da bu miğdede ve bagırsakta dilatsyon izlenmede yazmış kagıda ilaç felan kullandınız mı
medine_ Aleynaaaaaa yok ben bi şey kullanmadım kendiliğinden kapanıyomuş perinatoloji uzmanı öyle söylemişti doğuma kadar geçmese bile tedavisi doğumdan sonra oluyomuş