Anonimaney Hanımlar bacağımda bir sürü sivilce gibi şeyler çıkmış ama felaket derecede kaşınıyor ve yanıyor. Alerji olmadığına Emin’im. Acaba hamilelikte hormonlarla ilgili olan bişey mi yoksa benle alakalı mı aranızda böyle olan var mı?
Sghslove Anonimaney benimde göbeğim kabardı kaşındı doktor kan değerlerime baktırdı bir şey yok dedi sağlık ocağına sordum gebelikte olabilir kan değerlerinde bir şey yoksa sorun değil dedi canım
Ekimmeselesi @Anonimaney sinek ısırığı gibi kabarıyor değil mi bolca sabun ile yıka nemlendir ve kaşıma iz yapmasın. Bolca su iç
Anonimaney Ekimmeselesi evet sinek ısırığı gibi fakat ucu irinli gece bişey yoktu sabah bi uyandım böyle olmuş😭
Ekimmeselesi @Anonimaney resmen aynıyız Dr. Gittim krem verdi bi kez kullandım daha kullanmadım kendiliğinden geçti ayaklarım yara bere içinde kaldı hep sana tavsiyem sabun ile yıka kolanya sür
Ekimmeselesi @Anonimaney benim bir haftaya yakın sürdü kaşıdım kabardı irin çıktı sonra yıkadım sabunla sürekli olarak nemlendirdim geçti kaşıma iz olmasın geçiyor.