MissJones Merhabaa , 7+2 deyim daha yolun çok başındayım ama doktorumu bulamamış olmak yine de bir stres sebebi..İstanbul Gayrettepe de yaşıyorum.istanbul Avrupa yakasında iyi bir kadın doğum uzmanı tavsiyelerinize acilen ihtiyacım var.Arkadaşlar bir de Gayrettepe Florance Nightingale’de doğum yapan ya da gebelik takibi yaptıran var mı aranızda?herkese teşekkürler şimdiden
Haticemre21 MissJones ben gop avrasya hastanesine gidiyorum doktorlari da cok iyi benim doktorum fatma bozkurt öneririm. Birde bilge hastanesi oğuz güler bey i cok övüyorlar.
PembeKoala MissJones şişlide Celal Özben muayenehanesi var canım bizim aile doktorumuz işinde çok iyidir yorumlarına bakabilirsin ayrıca doğum yaptırdığı hastaneler içinde florance nig.hastanesi de vardı
isimsizbebek MissJones ben türkiye hastanesi Ayşe Meryem hanıma gidiyorum memnunum çok. Çok tanıdığım o hastanede doğum yaptı ve memnunlar
Umayerdal Haticemre21 Fatma hanım nasıl güler yüzlü mü ne kadar ilgili bilgi verir misiniz rica etsem
Haticemre21 Umayerdal ben memnunum cok kibar bir hanım ilk gittgnizde biraz soğuk gelebilir bana da öyle gelmişti ama sonradan alisiyorsunuz birbirinize. Ben sormadan herseyi söylüyor detaylı bir sekilde bakar ve bilgi verir. 🤗 bende tavsiye üzerine gitmiştim
Emel1234 Haticemre21 evet ilk gittiğim de korkmuştum hep olumsuz şeyler söylüyordu bna ama çok bilgi veriyor
Haticemre21 Emel1234 bana hic olumsuz bir sey soylemedi hamileliğim sorunsuz geciyodu ondan sanırim ama cok beğeniyorum. Ben 7. Haftamda başladım suan 18 hafta ya gircez.
MissJones Haticemre21 çok teşekkürler cevabın için . Ben Gayrettepe de oturuyorum Şişli Beşiktaş gayrettepe civarı bana daha uygun olabilir..Ama kimbilir buralarda bulamazsam en azından böyle bi seçeneğim olduğunu biliyorum en azından .tekrar çok teşekkürler
Pitircikk MissJones Şişli cami nin orada Zuhal Özgit in muayenehanesi var, mükemmel ilgili ve bilgili bir doktor gözüm kapalı önerebilirim kesinlikle memnun kalırsın.