Ecmelinannesi Merhaba anneler ve anne adayları çok şükür bende doğurdum, 22.09.2019 da doğurdum söyle başladı zaten son bi haftadır düzensiz sancılar vardı sabah namazına kalkarken afedersiniz lavaboda kanlı akıntı gördüm heyecan yapmak istemedim eşime anlattım ama sancım yoktu sancin in gelmesini bekledim eşimi ise uğurladım sancılar devam etmeye başladı evet doğum sancısiydi dakikada bir lavaboya gidiyordum sonra suyumun geldiğini gördüm telaş yaptım kalktım duş aldım odamı toparladım eşimi aradım hastane çantasını alıp hastaneye gittik muayene etti 2 cm açıklık vardı ve bebeğin kakasini yuttuğunu soylediler suni sancıyıda verip hemen açılma olup doğum gerçekleşsin diye yoksa bebek tehlikeye giriyordu direk suni verip açılmayı bekledik öyle derken ikide bir hemşire açıklığa bakıyordu öyle yaparak bebeğimin başı şişti çok şükür geçti derken doğuma alındım ama ebeelr hemsielr okdr güzel ilgilendilerki Allah razı olsun onlardan 5 ikinmada kızımı kucağıma aldım şükürler olsun 🙏 dikislerim var sızlıyor ama oda geçer inşallah Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah kızım 3.500 kilo 52 cm doğdu 💕
Berna9 Ecmelinannesi sağlıkla büyütün inş yavrunuzu kaçıncı haftada doğdu ki kafasını yemiş merak ettim