gurcem Arkdaslar sıkıntılarınız neler? Hamilelik nasıl gidiyor ☺️ Biz 24.haftadayız geceleyin kramp ve mide yanmamız oluyor onun dısında ıyıyız 😇
ponciklerin_annesi gurcem bizde 24 haftaligiz dun gece bacak agrim vardi bugun yok cok sukur , bazen mide bulantimiz oluyor bide bel agrisi 😊 yinede cok sukur
Rubab_2020 gurcem bizde 24. Haftamizdayiz kızımla . geceleri bacak agrim cok oluyor mide yanması ara ara oluyor hemn soguk süt içiyorum iyi geliyor. Bazı günler Kızım cok şakın bazı günlerse hiç yerinde durmuyor cok hareketli su an bile hala hareket halinde 😊
12345678 Biz de yarın 25. Haftamıza giriyoruz ama bel agrısı her gün yaşıyorum nerdeyse özellikle geceleri cok agrı oluyor uyuyamıyorum maalesef 🤭🤦🏻♀️
gurcem ponciklerin_annesi mide yanmam benımde bulantı yapıyor ne yazıkkı surup ıcıyorum😔 mıdem yanınca sonuc kusma oluyor ona bır cozum bulamadım
Mrsde05 23 deyim daha Agrıları yok sayıyorum artık gece wc ihtiyacı beni benden alıyor bir insan hergün aynı saatte lavobaya gidermi çok muzdaribim bu konuda😭
gurcem Mrsde05 😂😂 ooo uyanmadan sabahı sabah yapmayalı bende cok oldu ☺️☺️ Demek bol bol su ıcıyorsun😉
__NazLi__ Selam anneler 😄😄 Bizde 25+5 iz cok şükür bi skıntımız yok zaman cabuk qeçiyor sanki doquma az kaldı 😁