EbrarGND Nurdem33 bende yaptırdım şeker yukelemsi yapılacak gün aç olacaksın ben sabah gittim gece 12 den sonra su bile içmedim çünkü değerleri etkileyebiliyormus aç olman lazım
Nurdem33 EbrarGND doktor öle dedi işte bende merak ettim varmı bunun gibi test yaptıran diye yokmuş hafta içi yaptıracam özellikle neden böyle söylediğini ögrenecem doktorun
Prettymomy Hayır aç karna diye biliyorum ben hatta benim aç karna içtiğim bir troid ilacım var doktorum onu bile içme dedi
Kadert Prettymomy selam konuyla alakalı değilde bu da test diye soruyorm 2 li tarama testi nasıl oluyor sadece kan mı veriyoruz ?
duyguyilmaz Kadert ikili de ultrasonla ense kalinligi ölçülüp burun kemigine bakiliyo. Sonrasinda kan veriyosunuz ikisi birlikte degerlendiriliyo.
duyguyilmaz Emineyunus_kurt yeni gordum kusura bakmayin. Acliktan kasit söyledigim şekilde. En azindan 8 saat ac olmaniz lazim ki dogru sonuç ciksin. 12den sonra yeme islemini kesin:)
Gulzade Nurdem33 benm 3 gun once yapıldı sabah ac karnina kan verdim sonra 75ml sekerli su içtim 1 saat sonra kan verdim yine bisey yemedim 1 saat sonra yine kan verdim yani 3 saat her saat başı kan verdim benimde boyleydi seker yuklemem
Nurdem33 Kızlar doktorum yanlış söylemiş aç olmak şartmış çok sinir oldum Allah tan aç geldim şimdi kan verdim 50 ml glıkosol diye elma aromalı içecek verdiler 330 ml lik onu içtim bişey yiyip içmek halen yasak 1 saat sonra kan verecem bakalım ne olacak ama bu Dr aklıma takıldı nasıl böyle bir hata yapar