__duru34 Kızlar bi tane uygulama var adetin oldugunda bittiginde ilişkiye girdiginde hepsini oraya isaretliyosun hatta yumurtlama günlerini de çıkarıyor bu tip uygulamalar sizce gebeliğin olmasını etkiler mi piskolojik olarak hani unutun adet gününüzü diyorlar ya ondan soruyorum ben hep takipteyim de 🤔
Emineemre __duru34 p.c. Diye bir uygulama var yumurtlama takibi ilaç takibi daha sayamadığım bir sürü şeyi kapsıyor bende onunla takip ederek hamile kaldım 18+1 olduk.
CerenAkbulut __duru34 ben o aplikasyondaki hesaplamayı kullanarak hamile kaldım ama senelerdir kullandığım için bütün kayıtlarım ordaydı yani yumurtlama günlerim doğruydu.
Bsecill __duru34 canım o uygulamalar her zaman doğruyu göstermiyor tahmini hesaplama yapıyor ovulasyon testleriyle net yumurtlama ve çatlama gününü yakalayabilirsin
BuMu __duru34 canım bende uygulamalara bakma genellemeyi baz alıyor uygulamalar, denk gelende var gelmeyende eğer istiyorsan bende en mantıklısı ovülasyon testi
__duru34 BuMu tedavi görüyorum zaten 2 ay spermle yumurtanın iyi birleşmesi için ilaç alıyorum olmazsa yumurta hızlandırıcı vercek ovu. Testine gerek yok diye düşünüyorum bakalim🤗
ipekveannesi __duru34 öyle uygulamalar yerine direk ovulasyon testi al bence hemde yumurtlama günlerini bilirsin