2annesi Arkadaşlar Merhaba 18+2 ikiz gebeyim bugün çok fazla sancım oldu hastaneye gittim nst ye bağladılar ve idrar tahlili istediler yaptırdım nst de sorun yok dediler idrarda kum çıkmış serum bittikten sonra muane etcekti ama muane etmeden gitmiş o şekilde de beni taburcu ettiler benimde aklıma takıldı bebekler iyi midir bebeklerde sorun olsaydı nst de belli olur muydu içim hiç rahat değil ultrasyona sokmadan gitti
Cileklipasta 2annesi nst’de sancıya bakmıştır, eğer çıksaydı taburcu etmezlerdi diye düşünüyorum 🤷🏻♀️ Sancınız kumdan dolayı demekki doğum sancısı gibi bi şey değil.
2annesi Cileklipasta yok sancı çıkmadığını söylediler benim demek istediğim bebekte bi sorun olsaydı nst de de belli olurdu dimi yani ultrasynla bakmadılar görmediğim içinde içim rahat değil bebekler iiyidir yani dimi
BuluttSecil 2annesi nst de bebeğin kalp atımınına bakıyorlar muhtemelen normal olduğu için sadece serum takmışlardır
2annesi BuluttSecil hmm bilmiyorum ilk takarken kalp atışlarını dinlemicez falan dediler bide nst sonucunu da vermediler aldılar
Sevilypc Nst de iki yatay çizgi oluyo zaten kuzum üstteki çizgiler bebeğin hareketliliğini alttaki çizgiler ise sancıyı gösteriyo. Bi sorun olsa muhakkak söylerlerdi çıkardı orda da. Geçmiş olsun