DYM Hiranurhilal maşallah Allah bağışlasin peki bebeğinizin kilosu sağlığını olumsuz etkilemedi değil mi
Hiranurhilal DYM hayir hicbir sorun olmadi cok sukur ele avuca gelen bi bebekdi hatta ogum hastanede 3 4 kisi dogum yaptk bebekler hep 2 kilo uzeriydi bi benimki 4 kilo ustuydu esim 3 ay kardayiz demisti🤭
Hiranurhilal DYM ve kizdi bebegim simdi 3.bebek ve erkek muhtemelen buda iri.olcak ama sezeryan istedigimi simdiden dile getrdm
poncikella3 DYM Bana da doktorum dedi 3500 dan fazla olursa normal doğurtamam dedi ama napalım hayırlısıyla doğsunlar da 🙏🏻
hunerirem Benim de bebeğim erkek her iki böbreğinde de büyüme olduğunu söylediler ultrasonda gramı haftasına göre fazlaydı iriydi yani ilk gittiğimde doktor 2 hafta dedi sonra 6 güne düştü şimdi tekrar 2 diyor şekerime baktılar şekerim de çıkmadı ama ben de 4 kilo doğmuşum belki de ondandır genetik olabilir canınızı sıkmayın sağlıklıysa
ikiprensesannesiii Merhaba benim bebeğim 1 hafta öndeydi şeker çıktı insülin kullanıyorum ve gelişimi 3 hafta ileride şuan. Doktor 39.haftada sezeryan yaparız eğer kilosu fazla olursa dedi. Paniklemeyin bence çocuğunuzda bir sorun yoktur ☺️
ikiprensesannesiii Ayrıca ben 5150 kg normal doğumla doğmuşum kardeşim 5250 kgla sezeryan doğru ikimiz de normaliz çok şükür 😄
Mrv_ycgl Kızlar benimde sadece kafası 2 hafta önden gidiyo doktor genetik de olabilir şeker de olabilir dedi. Henüz yükleme yapmadık başına gelen var mi