Mrvevli Merhaba adetliyken kan testi yaptırdım 0,229 çıktı doktor çıktığı için gösteremedim sizce sonuç nedir?
Mrvevli Ben adet tarihimden çok önce kanamam başladı ve az sürdü mide bulantılarım falanda başlayınca üstüne görme diyorlar ya ondandır diye düşündüm evde test yaptım çıktı bugün kan testi yaptırdım bu çıktı
Deletedmom090 Rbs111 ya 0 olani fark etmedim oteki rakama ilisti gozum o yuzden afedersiniz dogru neqativ
Defneemir35 Benimde 6 çıktı kızlar doktor haftaya Bi daha kan testi istedi varmı sizce emin olamadım ben?
Ceren58 Defneemir35 5 ten sonra hamilelik ama Allah korusun kimyasal mı degıl mı degerler artınca belli olur. Benim de 34 tü. 3 kez tekrarladım zaten aşırı artıyor 2 günde kat ve kat yükseliyor. Pozitif ama tehlikeli rakam tam da 6 :) anında fark etmişsiniz :)
Defneemir35 Ceren58 Rbs111 valla bilemedim hanımlar doktorda yükselecek mi diye bakacak ben perşembeyi beklemesem mi acaba Bi daha mı yapsam ki 🙄
Ceren58 Mrvevli canım 0 var. İmkansız yine de üzmek istemem ama 5 ten sonra hamilelik diyorlar o da tabi kimyasal mı degıl mı sonradan belli oluyor. Benim 34 tü. 2 hafta kan testi tekrarladım bana bile gebelik diyemediler. Senin negatif.
Mrvevli Benim çok mide bulantım oluyor karnımın içi çok acıyor otururken falan ama anlamadım gitti işte artık hayırlısı
Deletedmom2224 Mrvevli maalesef negatif. Pozitif diyen arkadaşlara çok şaşırıyorum eğer başta 0 varsa her zaman sonuç negatiftir. İnşallah bir daha ki ay olur