misslkvc Selam kızlar🙋🏻♀️ Öncelikle 38+1 günlüğünüz gebeliğimin başından beri devamlı hem devlet hastanesi hem de özel hastane takipliyim. Devlet hastanelerinin normal doğumu öncelik tutması gebe okuluna katılmış olmam bi nebze de olsa devlet hastanesini küçümsememem gerektiğini düşündürdü bana ancak şu son iki haftadır gittiğim kontrolde özelde ki doktorum bebeğin boynunda iki kordon var demişti normal doğuma engel değil ancak risk oluşturabilir şeklinde aynı durumu devlette ki doktoruma sorduğumda kordonla alakalı bir durum görmediğini normal doğumu deneyeceğini söyledi. Şimdi size sorum şu yönde özeldeki sezeryan yanlısı olduğu için mi böyle söylüyor yoksa belki makina kalitesi farkı vardır bilemiyorum🤷🏻♀️ yoksa riske atmadan sezeryanmı istemeliyim bu şekilde normal doğum yapan var mı? Kafam çok karışık ve bebeğim de biraz tombik bu seveptende sezeryan olabilirim napıcam bilemiyorum 🤦🏻♀️🥴
esmaynyl misslkvc benim de bebeğimin boynunda kordon dolanması var ve doktorum gösterdi bana kan dolaşımı olduğu için orada ultrason cihazı ile görülebiliyor. Korkma inşallah sağlıklı bi şekilde doğururuz 🙏🏻 Doktoruna sor istersen göstersin kontrolde
misslkvc Guldenece_2525 başka kime gidebilirim bilmiyorum bi araştırma yapayım desem vaktim yeter mi doktor bu saate kadar nerdeydin demez mi kafamı bunlar karıştırıyor 🥴
Guldenece_2525 misslkvc ikinci ultrasonda sorun görünmemiş diye okudum yanılmıyorsam boyuna dolanan kordon açılmış olabilir mi acaba?