Tugbasnmez Merhaba prens ve prenses anneleri 🤴👸 kaç haftalık hamilesiniz ve ne kadar kilo aldınız 🙊🙊çatlaklar kaçıncı ayda başlıyor acaba 😞
Sdemirel Tugbasnmez 33+0 13 kilo aldım 29 a kadar yoktu çatlağım seviniyordum bi sabah bi baktım karnımda başlamış 🤦🏼♀️ Başka yerimde yok çatlak
Benimminikim Tugbasnmez 30+3 ikizlerime hamileyim 12 kilo aldım bacaklarım harita gibi😂oysa çokça hindistan cevizi yağı kullandım göbeğimde çatlak yok sanırım gerçekten genetik 🤷♀️
esraceylan 24+3 8 kilo aldım hiç çatlak olmadı herhangi bişey kullanmıyorum ama bundan sonra kullanmam gerek
Dilara1234 Tugbasnmez 2 defa Doğum yaptım ilk hamilelikle 36 kilo aldım çatlaklarım 29 haftada çıktı ama çok fazla değildi 2. Doğumumdada çok fazla çıkmadı 2 sene oldu Doğum yapalı çatlaklar gitti gibi ☺️
Duruveannesii Tugbasnmez canım hergün bakıyordum son zamanlarda tam 33. Haftamda başladı çatlağım az ama inşallah bu kadarla kalır belli belirsiz🤷🏻♀️ Kızım olacak bu arada 🌸👧🏻 10 kilo aldım şuana kadar
Gizemsanal 33 haftalik ikizlere hamileyim 11 kilo aldim Çatlağım cok, hatta daha 14 15 haftalik hanileyken bacaklarim asiri catladi