Bebekannesimm Ben hep erkek bebek görüyorum 3 defa kız bebek gördüm daha bebegimin cinsiyeti belli değil 13 haftamizda ultrasyona girdim cinsiyetine erkeğe benziyor ama daha çok erken dedi@
Sermec Bebekannesimm canım ben gecen rüyamda oglumu emzırırıyordum doktor erkege benziyor dedı ve nuba göre de erkek bakalım sanırım oglum olacak 🙂🙏
Bebekannesimm Bende bir defasında erkek bebek emzirirken gördüm birde pipisini gördüm 4 yaşında oğlum var kızım olmasını istiyorum
Ezgi_3434 Ben 3 kere erkek gördüm kızım olacağını öğrendim kayınvalidem de cinsiyetini belirlemez o dedi hayırlı haber alırsın dedi hepsindede hayırlı haberler aldım
Se19 Ben hep erkek emzirdigimi gordum. Kizim olucak ama nasipse :) kiminle konustuysam ruyamda ne gorduysem tersi oldu dedi.
aysuncelk Ben 1.5 aylık hamileydim arkadaşlar erkek bebek gördüm emziriyodum şuan 22 haftalık hamileyim oğlum olucağını öğrendim :)
Zeynep1 Hamileliğin ilk haftalarında görmüştüm bilmiyordum ama erkek bebekti sonra hamile olduğumu öğrendim Bi kaçkere daha gördüm farklı farklı rüyalardı ama hepsindede erkekti şimdi nasipse Bi oğlum olucak bazıları doğru çıkıyor bazıların tersi çıkıyor