Elifduman Kızlar merhaba öncelikle herkese sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirmesi aynı zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olmak dileğiyle 🙏 erkek isimlerinde kız ismi kadar seçenek yok malum sizler neler düşünüyorsunuz fikir sahibi olalım 💙 biz şuanlık Aybars ismini düşünüyoruz içimize tek sinen isim bu. Türkçe kökenli ay gibi parlak pars gibi yırtıcı anlamı var. Sizce nasıl ?
Damladinc Elifduman bizimde aklımızda vardı bu ism ama alptuğ koyucaz bizde inşallah gerçi ilter isminide çok istemiştim ama son karar Alptuğ 😊
Hira17 Elifduman Bende oğlum olsaydı Aybars koyacaktım çok beğeniyorum o ismi ama 16. Haftada bebeğimin koz olduğunu öğrendin .Rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip Etsin hepimizi🙏🏻🙏🏻
ponciklerin_annesi Elifduman bizde daha bulamadik oglumuza isim bi iki tane var onlar benim aklimda yagiz tugra sirac barlas yigit 😊 ben bunlari begeniyorum esim simdilik daha erken diyo 😁 ama sizin dusundugunuz isimde guzel.bence aybars
ipekveannesi Elifduman Aybars güzel ben olsaydım Ömer Alp , Ömer Eymen yada Göktuğ koyardım ama benim Defne'm geliyor 😍😅
Ipekozsyhzry Ay benimde pres annesi olsaydim Kemal ata koyacaktik ama prensesi bekliyoruz🌷👼kismet 2.ye buldugunuz isim guzel
tugrakubra_1 Tuğra koymasaydım Aybars koyardım kesinlikle çok güzel bi isim sağlıkla gelsin inşallah 😊👶🏻
Elifduman tugrakubra_1 tugrakubra_1 inşallah 👶🏻💙 aybars bizim içimize çok sindi ama dışarıdan bazen isme karşıı ımm aybars mı başka isim yok mu gibi tepkiler düşündürüyor 🤷🏻♀️
anapanda12 Aybars ismi güzel geliyor ama daha farklı ve anlamı daha iyi isimler de düşünün derim hayırlısı olsun inşaAllah
Elifduman Damladinc biz sadece Alp düşündük başta ama çok yalın kaldı diye aybarsta karar kıldık 🤰🏻😊 ama alptuğ da çok güzel 💙
tugrakubra_1 Elifduman boşverin kulaklarınızı tıkayın,bize de hmm Tuğra mı yazı turadaki mi diyolar sinir oluyorum ama istediklerini düşünsünler bizim kulağımıza hoş gelmesi yeterli 😊
Hira123 tugrakubra_1 bizede malesef aynisini diyenler oluyo dalga konusu olurmuş bi ism karar vermedmk icimize cok sindi tuğra ama bu insnlar dlga gcmek icin sebp aryrlar bnce