Tubanasli İyi akşamlar 🤗 Kalçadan bacağa doğru inen ağrılarım oluyor. Genelde magnezyum eksikliğinde oluyormuş. Aynı durumda olanlar var mı? Bazen o kadar şiddetleniyor ki hareket bile edemiyorum. Siz nasıl geçiriyorsunuz?
seymakumatarnsf Tubanasli Canım ben günde bir şişe sade soda içiyorum. Tavsiye ederim. Bayağı düzeltti.🙏🏻💕
Akademisyenanne Tubanasli bir gun magnorm, bir gun calciday iciyorum. İcmedigimde agrilarim basliyor.
rukiye-02 Tubanasli bende de aşırı vardı magnorm kullanıyordum bi miktar azaltmıştı ama doktor maden suyu iç dedi düzenli içmeye başladığımdan beri magnormu bıraktım kramp da hiç kalmadı
Tubanasli seymakumatarnsf Sade sodayı pek sevmesem de içmeye çalışıyorum canım ara ara. Düzenli kullanmak lazım dediğin gibi 🤗 İnşallah benim de geçer ağrılarım. Kızılay içiyorum ya sen canım 🤗
Tubanasli Gulzade Acaba kullandığın ilacın mı etkisiz az ki? Bi de kilo artışında da oluyormuş. Sen kaç kilo aldın canım🤗
Tubanasli Akademisyenanne Yan etkisi var mı ki o ilaçların bi de ben tiroid ilacı, d vitamini, folik asit kullanıyorum da ondan sordum. 🤗
seymakumatarnsf Tubanasli Ben Beypazarı☺️Her gün 1-2 kere içerim ben. Hem çok rahatlatıyor hemde kasılmam hiç olmadı☺️
Gulzade Tubanasli 25 haftaligim 6 kilo aldm bilmiyorum fazlami doktorum guzel dedi ama bobrek tasida dusuruyorum ben 2 hafta once 1 tane dusurdum bugunde 1 tane dusurdum
Akademisyenanne Tubanasli ilac degiller ki🤗 kalsiyum ve magnezyum takviyesi diye geciyorlar. Doktorum yazdi zaten.
duyguyilmaz Gece aglayarak uyaniyodum oyle diyeyim. Sabah aksam magnezyum ve gunde 1 maden suyu iciyorum.
Tubanasli Gulzade Bence de normal 🤗 Ben 3 ay içinde 2,5-3 kilo aldım 🤭 Çok geçmiş olsun zor oluyordur illaki inşallah iyileşir biran önce canım
71_71 Benimde sağ kalcam agriyo yürürken çok zorlaniyorum kramp giriyo😔 magnezyum eksikliginden mi bu da aceba