Melike35 Hadi bakalım sıra bizlere geldi Bugün kontrolüm vardı 37+5 50cm ve 3.5 kg dedi Tam 10 günümüz var 4 ü görürmüyüz bilmem 2 oğluşum var 9-4 yaşlarında şimdi kızım olacak Allah herkese kolaylık versin inşallah ❤️
Tezcan31 Melike35 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, benim de 01.10 cok heyecanlı, bu arada 2. Kızım🌸🤗
Mavilianne Melike35 38+3 benim de programa göre 12 günümüz var ama bakalım belki erken gelir bekliyoruz 🥰 en son 3300’dü önümüzde ki hafta içi gidicem bakalım ne kadar olduk 🌸🥰
Melike35 Eemoms maşallah bizde 4 kızız valla onunda tadı başka hiç kavgamız ciddi bir durumumu olmaz idare ederiz birbirimizi hep Sağlıkla büyüsün kızların
Tezcan31 Eemoms yeniden kız oldugu için size de diyor mu millet, olsun sağlıklı olsun da, üzülüyoruz kahroluyoruz gibi🙄şükürler olsun cocugumuz oluyor🌸🙏🏾
Eemoms Melike35 amin canim zamane çocukları bir başka gerçi🤣 sağlıklı olsunlarda Allah evlatlarımıza uzun ömürler versin. Sağ salim kucağınıza alalim 🙏
Eemoms Tezcan31 hayır öyle birşey demeye hakları yok zaten aksine kizlar daha bağlıdır birbirine yoldas olur gibisine destek veriyorlar sonuçta biz seçmiyoruz demi😃 sağlıklı olsunlarda kiz oglan farketmez💕
zeyneppc bizimde 10 günümüz var ama inşaallah çok bekletmeden gelir ilk bebeğim çok sabırsızlanıyorum 😍🤰
Tezcan31 Eemoms kesinlikle ama insanlar o hakkı görüyorlar nedense kendilerinde🙄şükürler olsun minnoşlarımıza♥️