hilaycoskun Kızlar Selam artık karnımız yavaş yavaş büyümeye ve kilo olmaya başladık. Vücudumuzda ki çatlaklar için krem öneriniz var mı kullananlardan yorumları bekliyorum 🙏🏻
Nazliii35 hilaycoskun banada bugün doktorum lierac krem verdi biraz pahalı ama işe yarıyomuş sanırım alıcam
Nis Hindistan cevizi yagı ve lierac krem 👍 ben bunları kullanym memnnm ama vücudun catlamaya meyilliyse hiç bise fayda etmez
hilaycoskun Nis Çok teşekkür ederim şuan için aşırı bir çatlağım yok ama internetten araştırdım yinede karın bölgesini kremlerle yumuşatmak gerekir diyorlar.
Nis Mhmtbtl ben lierac hepsi buradandan aldım.hindistan cevizi yagıda gratis watsons gibi yerlerde bulabilirsin
novice_mom hilaycoskun badem yağı tüylenme yapıyor diye biliyorum ben de. Frei öl ben de tüylenme yapmadı
Dorukunannesi95 Verdamm tavsiye uzerine aldim ve kullaniyorum da bir kac gündür. Deli gibi kaşınan gobegimi acayip rahatlatıyor. Tüp bitince gozle görülür fark olmuş herkeste. Benim catlak yok ama oluşmaya baslamamasi icin aldim
Verdamm Dorukunannesi95 anladım canım bende badem yağı ile karışık yağ kullanıyorum ama sinozu da duymuştum merak ediyorum
Alisalpa hilaycoskun mentolsüz vazelin kullanıyorum. Karın çevren nemli olduğu sürece çatlamıyor kolay kolay. Vazelinde 10 saate yakın nemli tutuyor çok memnunum