Hikmetb Ayaf seninki daha zormus canım Allah yardımcın olsun. Dün öğlen buzdolabı mı temizledim kokuyor diye eşim bişey yok diyor bana değişik Bi koku geliyor, eti kendim yapınca yiyemiyorum 😐neyse gecer inşallah bu günlerde. İlerde gülerek anarız bu günleride yeterki bebeğim iyi olsun🥰
Ayaf Hikmetb yaa kiyamamm oyle oluyor canim benim.her weyden koku aliyorsun.ben aylardir et tavuk yemiyorum.tiksindim🤢 inwAllah canim coook saol..InwAllah gececek tabikide.en onemlisi bebegin her wey zamanla geciyor zaten.zorluklarin bile sonradan bakib bakib hatirlayacagimiz bir hatira😍😍
Hikmetb Havadisler valla Almanyada yaşıyorum buradaki ismi nedir bilmem. 🤷♀️ Hamile bir arkadaşım daha var ona doktor başka Bi ilaç vermiş doktoruma söyler bide onu denerim uygun görürse.
Birminiksusamtanesi Hikmetb hicbirsey gecirmiyor o bulantiyi cok zor seni cok iyi anliyorum ama zamani var inan gececk benim suan yok denecek kadar az bazi kokulardan tiksiniyorum o kadar bende mutfaga girmek istemiyordum ama yapacak birsey yok malesef canim sabir 🙂
Dudu_Ozer Hikmetb bende çok çektim mide bulantısından bide çalışıodum düşün nekadar kötü 😂 ne yediysem kustum.tek care sabah kalkar kalmaz zorla 3 bardak dolu dolu su içiyodum daha 3 bardak bitmemişken kusmaya başlıodum saatlerce kusup o midedeki sarı suyu atııdum sonra güzel bir kahvaltı yapıodum akşam yemeğim genelde bol limonlu salata 😊zaten bir gün bir kalkıosun uykudan bulantı yok
Ask_H Bende hiç birşy fayda etmedi yemek yiyemiorm su bile içemiorm 😔 bende 7+5 günlüğüm bu dönemler genelde böyle herkes Rabbiö yardımcmz olsun
Nes61_06 6 aylık hamileyim daha yeni geçmeye başladı çok zor günler geçirdim ALLAH herkesin yardımcısı olsun
Skbn01 Hikmetb canim ne yaparsan yap asla hafifletmiyor,18.haftama kadar ağır mide bulantısı,kusma yaşamış biri olarak soyluyorum oturup ağladığımı bilirim daha ne zaman geçecek diye... O yüzden çok aklına getirmemeye çalış ve elbet geçeceğini düşün.
elifcerennn İlk günlerde başlayan midem bulantım dayanılmaz bir hal alıyordu git gide zayıflıyordum evde yemek yapmayı geçtim geleni zor yiyordum premesis plus bitkisel vitamin ve folik asitin olduğu bir hap kullanmaya başladım tabi Almanya malı her yerde bulunmuyor onu içtim ve öyle rahatladım ki midem kuş gibi hafifledi .