Sevda48 Merhaba kızlar 40+1 günlüğüz doktor 41 e kadar bekleyelim dedi nişanım geldi 2 cm açılma da var ama sancım yok varmı böyle olupta sancısı sonradan gelen
Myisland Sevda48 2 3 güne gelir inşallah Temizlik yap squat yap. Merdiven in cik. Tempolu yürü. Fatma ana otun varsa onu yap . Ve lavanta tutsusu ve yagida şancı anında koklayabilirsin. Sakinleştirir seni.
Myisland Sevda48 ilişkiyede girebilirsin Doktor bekliyen dediyse sen hızlandırmaya bak doğumunu Zaten nisanın gelmiş canım hayırlı doğumların olsun
Aysll Sevda48 açılman olup da sancı hissetmiyorsan senin için daha avantajlı bu az bi suni desteğiyle kolay Doğum yaparsın 🤲🏻Rabbim doğumunda kolaylık versin canım🤲🏻😊
Sevda48 Mevre bana da hiç bişey demiyor suni yada başka bişey yaparız demiyor bekleyelim diyo bekledikçe kakasını yapmasından korkuyorum☹️
Aysll Mevre 40+6yım Pazartesi günü suni sancı ile başlatacak doktorum doğumumu🤲🏻Rabbim bi avazda kurtulmayı nasip etsin 🤲🏻
Mevre Sevda48 beklemesi normal günde 10 defadan az hissedersen bebeğin hareketini doktora git iki günde bir takipli değil misin kontrol ederler
Sevda48 Myisland şuan temizlik yapıyorum denemediğim şey kalmadı yürüyüş yapıyorum ama gelmek bilmiyo her sancı da geliyor sanıyorum 😅
Myisland Sevda48 birde hurma suyu kaynatıp içiyorlarmış denemedim ben ama forumda g Yazıyorlar genelde. 🤷♀️😂😂
Sevda48 Aysll aminn inşallah öyle olur rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah tek nefeste😍