Mucizemmm00 Merhaba kızlar saglık ocaginda yaptir testlerini dedi doktorum idrar testide yapıorlarmi orda
Beybitooo Mucizemmm00 evet yap Mucizemmm00 7 hafta testleri derken sağlık ocağında hic kan ve idrar vermedin mi hamileliğini ogrendiginde?
Ezgievrenn valla bana bi kağıt verdi içinde bir sürü test olan bunları ister burda yaptır ister sağlık ocağında yaptır dedi. idrar toxoplazma rubella ve bi test daha vardı onları sağlık ocağı yapmadı şehir dışına yolladıkları için özele gidip yaptırdım 4 tanecik teste 160 tl verdim. diğer baksan 10 tane teste (10 test derken verdiği kan tahlilin içindekiler) sağlık ocağında yaptırdım. doktorlarda işi biliyor. madem testlerin hepsi 200 tl idi. 40 tl için sağlık ocağında 3 saat uğraştım. verirdim parayı hepsini özelde yaptırırdım ama cahiliz ilk hamilelik bilemedik.
Ezgievrenn Mucizemmm00 https://imgyukle.com/i/51b552da-2b21-4bea-a633-eeb7c4497532.obwzlc Bunlar canım benim testler işaretlileri sağlık ocağı yapmadı
Beybitooo Mucizemmm00 sağlık ocagina zaten hamile kaldığını bildirmen gerek çünkü aşilarin falan olucak onlar kan tahlili ve idrar tahlili yapıyorlar ben ilk Sağlık ocagina gidip sonuçlarımı aldıktan sonra doktora gitmişim