2cocukluana_ Selam kızlaar ☺️ bugün kontrolümüz vardı gittik son adet tarihime göre 16+2 ultrasona göre 18+3 olmuşuz herşey yolunda dedi cinsiyetimize ucdur erkek diyo bu saatten sonra değişmez sanırım.🤗 Vitamin takviyesine başlayalım dedi doktorum. Regenesis Max a başladık bugün Anlamadığım nokta şu içinde folic asıt vs herşey var içinde gene onu ilk üç ay kullanmıştım zaten ama bunu kullanmam gerekiyormuş. Zararlı birşey değildir tabi de size de oldu mu bu bı sorayım dedim ☺️
Melikesgt 2cocukluana_ Ben 3aydan beridir regenesis max kullanıyorum şuan 34. Haftama girdim, 36. Haftada bırakıcam içinde omega 3 olduğu için kan sulandırabilir diye önlem amaçlı dedi doktorum. Onun dışında doktorun dediyse gönül rahatlığıyla kullanabilirsin🌸
Rapunzel2019 2cocukluana_ Bende vitamin takviyesi alıyorım onlar ilaç değil zaten. İlk üç ay folik asit devamında da doguma kadar hatta dogumdan sonra 1 ay boyunca vitamine devam edecekmişiz. Kan ilacı da içiyorum ben 🤗
MucizeAnnesi3545 2cocukluana_ bende 3. aydan beri kullanıyorum onu canım. Sadece folik asit değil bi sürü vitamin var içinde. Biz 34 haftalığız hla kullanıyoruz sonuna kadar öyle
Ptrckli Ben 15 haftalığım 5.haftafan beri kullanıyorum doğuma kadar devam dedi doktorum ekstra demir ilacı ve d vitamini kullanıyorum. Yemekten sonra içersen ağzına balık tadı gelebiliyor yemek arasında iç dedi bana doktorum. Bide buzdolabına koy ilacı. Ayrıca eczanede 70 TL civarı internette 35-40 tl ye alıyorum ben genelde. Söyleyeceklerim bu kadar 🤣
2cocukluana_ Ptrckli teşekkür ederim 🤗 evet 66 TL'ye aldım eczaneden birdaha alacak olursam hemen internetten alicam:)