Merve_Er bize sizin çocuğunuz olmicak demişti doktor eşimden dolayı eşimin ameliyat olması gerekiyordu umudumuz tamamen bitmişti eşim özel hareket afrine görevi çıkmıştı iki hafta vardı bunu öğrendiğimizde gitmesine ve gitti 1.5 ay sonra izne geldi her zaman ilişkiden sonra uzanırdım ayaklarımı havaya kaldırırdım bunda hiç umudum yoktu hemen kalktım banyoma girdim sonra da dıları çıktım eşim iki üç gğn sonra geri gitti bende memleketime gittim bu sırada çok sigara içen biriydim günde 2 paket ve boğazımdan geçmiyordu içerken ve açık bi bayandım şort vs giyerdim rahat davranırdım bi gün rüya gördüm kapanmışım karnım burnumda eşim geri döndü ve binada cenaze vardı etkilendim o gün belki dedim rabbim bana kapan diyor bu gerekiyor bebeğim için kapandım iki gün sonra dayanamadım test yaptım ve hamiş olduğumu öğrendim ve cidden karnım burnumda geri döndüm binamızda cenaze olmuştu hala aklıma geldikçe etkilenirim doğurayım o doktora götürüp bak çocuğumuz oluyormuş dicem onun yaşattığı o psikoloji çok kötüydü evde birbirimizle konuşamamıştık ilk gün boğazımız kilitlenmişti resmen şimdi 31 olduk bizde benimde oğluşum olacak nasipse bakalım 🧿🙏🏻