Rengininucuzleri Merhaba anneler. Üçüzlerim büyümeye devam ediyor. 26+3 üz şuan. Ama karnım 9 aylık hamileyle yarışır. Ve bebeklerim çok hareketli. Muhtemelen biri uyusa bile diğerleri onu uyandırıyor. 😑 Önümüzdeki hafta ciğer geliştirici iğnelere başlayacağını söyledi doktorumuz. Doğum için hala net bir tarih vermiyor. Kiloları düşük kalıcak diye çok korkuyorum. Ciğer geliştirici iğneden kaç hafta sonra doğum yaptınız ? Çok korkuyorum... küçük kalıcaklar ,küvezde çok durucaklar, bir çok soru var aklımda. Hastanemiz GOP Başarı Hastanesi , doktorum Op.Dr Çağla Jasmin Sezer , onlara güveniyorum ama Allahım yardım etsin. 🙏🏼
Superfreshlerim Rengininucuzleri maaşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, daha önceki postlarda erken doğum riskiyle 26. Haftada ciğer geliştirici olup 32. Haftayı 36. Haftayı görenler vardı, inşallah sizinde haftalarınız biraz daha ilerler
MrvBrk Allah yardımcınız olsun. Ne güzel şey 3ü birden bu güne gelmişsiniz. Allah'a sıgının dua edin. Yiyecek ekmekleri varsa sag salim gelmişler bu zamana saglıcakla da dogacaklardır inşallah. Cinsiyetleri ne acaba merak ettim.😁 Bir de dogal yolla mı 3üne hamile kaldınız?
Hacer_ikiz_gebe Rengininucuzleri maşallah.. ikiz üçüz gebelerin derdi hep aynı erken doğum ve küvez ama ne yazıldıysa o olacak dua edelim zamanını beklesin miniklerimiz.