ezoterik İzmir fiyatlari gercekten yüksek ben özel muayeneye gidiyorum doktorum egepol, çınarlı ve kentle anlasmali en uygunu 2500 den falan basliyo sanirim sadece hastane bi de doktor ücreti var🤦🏻♀️
Gulzade 20182019 aa ege sehire gidiyorum bende 3000 tl sezeryan peki normal dogum ne kdr biliyor musunuz? Bilgi verilmedi bize daha 25 haftaligiz
20182019 Gulzade yok cnm normli sormadm ilk cocgm sezaryn olcgndan direk onun fiyatni aldm dedi sezaryn refakatci arti oda suslemesi 3000 tl cok sacma ya refakatci icin almalari ya gecen sene dogm yaptm istanblda 1500 tl yapmstm
Gulzade Sevda_gur ege şehirde kapiya süs takiyorlar balonlar var dun gezdim odalari sordum sorusturdum
Gulzade 20182019 anladmm ama yeme icme hep onlara ait yani ozel oda var. Suslemeside kapi süsü balonlar var ve cokta temiz kendi gozumle gordum nasil temizlendigini cokta guzel ilgileniyorlar doktorun kim?
20182019 ErBu banada haber verirmisin cnm birsy kalmams hangi dr muayene pluyrsn memnunmusun ben drmdan memenunum fert beyden ama dogm zamani pahali ya
cansuuylcn89 Yesimeliz 1700olamaz hususi sorucam ki ben erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim foto çekimi bile olmadı ama pakete dahil diye onu bile aldılar 3000 ödedik
20182019 Gulzade olemi cnm ben daha bakamadm bugn sadce sordm aceleyle gttkte ferit tuna sennki hangisi fert bey rahatlatti beni sagolsnda dogm icin bakalm
Gulzade 20182019 benim minegül çobanoğlu doktorumda cok iyidir :) ixin rahat olsun kendi gözümle gördüm gittigin zaman mutlaka gez 4. Katta doğum bölümü
35ebruada Yesimeliz Aceba en son Ne zaman fiyat aldınız ben 35+5 haftalığım hep ata sağlığa gidiyorum ve bir çok kez sordum en yakın tarih iki hafta önce hep sabit 3000 tl diyorlar sizin fiyatınız çok uygun geldi de merak ettim
35ebruada Yesimeliz Hım hastanenin kendi doktoru olduğu İçin yani canım yanlış anlamasıysam dimi . Doktorunuz kim aceba