hunilimom Serifeyldrm gece 2 de suyum gelmişti gittiğim de 2 cm acıklik vardı doğumdan yarim saat önce girdi kanala suni aldım
hunilimom Serifeyldrm doğum dan 2 saat önce çok şiddetlendi 1 saat kala dayanamadım diye bilirim dakikada bir gelmeye başlamıştı
Serifeyldrm hunilimom yarın sabah erkenden çagırdı doktorumuz bakalım bizim için çizilen kader nolucak ya 😑 Rabbim tüm annelere yardım etsin 😞
hunilimom Serifeyldrm hatta instagram kullanıyorsan ekleyebilirsin https://instagram.com/yagmur_er41?igshid=104btlsefrrfq
Serifeyldrm hunilimom ara ara agrım var ama sancımı hiç bir fikrim yok 😄 bide hep belimin sol kısmından başlayıp sol kasıgıma vuran bi batma hissi var 🙄
Kubraa33 Ay canım inşallah hayırlı şekilde kucağına alırsın bebeğini rabbi tek avazda kucağına versin 💕
Serifeyldrm hunilimom dayanılmıcak bi ağrım yok şuan ama gece ne olur sabaha Allah kerim artık belki hala vakti var bilmiyoruz 😬
hunilimom Serifeyldrm zaten doğum sancısını anlıyorsun canım daha önce hiç olmadığı yaşamadığım bir ağrı