ozguk Mervekilic dr git hamile değilsen inşallah sıkıntı yoktur🤲🏻 Prolaktin falan hormonlara baktırın
BamBi Mervekilic o suyu harcama neden sikiyorsunki??! En önemli icinde binbir vitamin anne sütü öncesi gelen sivi o ve bebegine gerekli.
Dilara1234 Mervekilic Aynısını ben yaşıyorum canım ve biri diğer göğsümden daha büyük 2 evladım var 3. Düşünüyoruz ve uzun zamandır eşimle korunmuyoruz yorumları görünce bundan olabileceğini düşünüyorum şuan en iyisi doktora gitmek
Dilara1234 Mervekilic Stres yaptıkça olmaz düşünme sabır et herşeyin bir zamanı vardır .Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah kuzum 🙏
Sghslove Mervekilic normaldir heralde doktoruna danış ama sıkma derler bizde göğüs hamileyken sıkılmaz derler uyarmamak gerekiyormuş çok fazla Doğumdan önce
Rbs111 Mervekilic prolaktin yüksekliği canım adetin 3. Günü kan vermen lazım. Çünkü gebeliğe engel prolaktin
Rbs111 Mervekilic yok canım olmaz kadın Doğuma gitmen lazım bi dahaki aya git . Ya da Pazartesi git belki başka bişey yapar
Tuanadeniz1 Mervekilic canım prolaktin yani süt hormonunun yüksek olması da hamileliğe engel teşkil eder kesinlikle iyi bi doktora görün
ipekveannesi Mervekilic benim yengemin de böyleydi 3 yıl çocuk istedi doktora gittiğinde süt hormonunun yüksek olduğunu söyledi ve tedavi oldu şu an 7 aylık hamile kendisi mutlaka doktora gitmelisin
Seyma123 Mervekilic Rabbim şifa versin InşAllah canım en azından varsa da tedavi edilir benim kuzenimde tedavi gördü üzme kendini