Canoglumbenm Mervekilic regl oldugun için acır cnm gayet normal ama hormonlarına bi baktır doktora gidip
cansn99 Mervekilic kucuk atismalardan bahsetmiyorum mesela baya boyle asiri stress surekli sıkıntı bunalım bu gibi durumlarda artış gösteriyo
Seren12u Mervekilic gogus kanalların acılıor sut yapmaya hazırlık gbı dusun ama sakın sıkma sıktıkca o sudan snra süt gelır ve o ilk sut bebegını ıcın önemli korkulacak bsy yok yanı
Seren12u Mervekilic gogus kanalların acılıor sut yapmaya hazırlık gbı dusun ama sakın sıkma sıktıkca o sudan snra süt gelır ve o ilk sut bebegını ıcın önemli korkulacak bsy yok yanı
Ferina Mervekilic üstüne adet görmüş olabilirsin canım yaşayanlar var canım benim bi arkadaşım hamile oldugunu öğrenmeden adet olmuş bi veya iki gün görmüş sonrada kesilmiş Yinede baktırabilirsin☺️Birde bekarken bile süt gelebiliyor bazı insanlarda
Seren12u Mervekilic hamıle olmadan böyle bsyı ılk defa duydm doktora gıttınız mı pekı emın mısınız hamılelık olmadıgından
Ozgehasan Mervekilic sut oluşuyor sıkma erken doğuma neden oluyor ve o ilk oluşan sut bebeğe çok faydali
Ikbalper Mervekilic ona süt deniyor😂 rengi yoğunluğu değişiyor zamanla. İlk sütler çok önemli sakın sıkma hem bebeğine gerekli olan ilk sütleri boşa akıtmış olursun hemde doğumu tetikliyor rahmini kastığı için😔
Ozgehasan Mervekilic ay ne bileyim hamilelikte gelir ama bide belirtmedigin için hamile sin zannettim k bakma
Ikbalper Mervekilic 🤷♀️ O zaman prolaktin yüksekliği(süt hormonu) var sende canım. Bir doktora gözükmen gerek ilaç tedavisi ile düşüyor. Bu hormon aynı zamanda gebe kalmanı da etkiliyor. Vücut kendini lohusa gibi hissediyor 😔😔
Kubuuu1 Mervekilic hamile değilseniz süt hormonunuz yani prolaktininiz fazla olabilir o yüzden geliyor olabilir göğüsleri izi uyarmamanizi öneririm sıkmayın ve bence doktorunuzla görüşün