ekimannesi59 1.5 yildir ben de ailemden 1100 km uzaktayim. Oturdugum mahalleden nefret ediyorum. Apartmanda 1 tane komsu yok var hepsi o kadar degisik insanlar ki .yan komsumun gecesi gunduz gunduzu gece. Resmen cildirtiyor beni. Ust komsumun 3 cocugu hergun üstümüzde tepiniyor. Alt komsum kari koca hergun kavga kiyamet sabahin 4 unde basliyorlar 😂Disari tek basima cikamiyorum . Bu zamana kadar nasil sabrettim bende bilmiyorum😂 cok sukur yakin zamanda burda isimiz bitecek memleketime donmeyi dort gözle bekliyorum.
Prenses2533 ekimannesi59 iyi adınıza sewundim:)walla bizimde tayin olsun hayirlisyla hayirli insanlarin yanina
Emine5016 Prenses2533 Benim Eşimde Bu Hafta Gece Çalışıyor Gündüz zaten dinlenmek zorunda gece de gidince neredeyse hiç göremiyorum. Ama Allah Can Sağlığı Versin İnsallah Bebeklerimiz Olduğunda Bu sıkıntıdan Kurtulacağız. Hangi şehirde yaşıyorsun ?
Emine5016 Prenses2533 Bursadayım Canım. Rabbim Sabrını Verir İnsallah Canını Sıkma. Halk eğitimde ki kurslara falan gidebilirsin ben ilk evlendiğim zaman öyle yapmıştım.
Dilara1234 Prenses2533 Bende köye gelin geldim İstanbuldan Diyarbakır’a 2 oğlum var eşim akşam geliyor kaynanamlarda burda gece gündüz evdeyim çokta güzel valla 😂 Sen alışkın değilsin evde olmaya ondan olabilr ☺️
Emine5016 Prenses2533 Anladım Canımm. Bende Şimdi Örgü Falan Öğrenmeye Çalışıyorum hem Kafa Dağıtıyor Eğer biliyorsan Güzel Bir Uğraş
Baharemre En kötüsü bnm galiba almanyadayım yeni evli hamile bırakın birisini aynı dili konuşmuyoruz delirmek üzereyim ve bundan ötürü eşime sarıyorum 😕